Voor paardenmeisjes, voetbaljongens, turnster, ijshockeyers, etc.

sporthanger

Als sport je passie is!

Heb jij al een paarden sporthanger, een voetbal sporthanger, turn sporthanger of hockey sporthanger? wil je laten zien wat je favoriete sport is? Bestel dan een van deze unieke zilveren sporthangers van KAYA! Op onze zilveren sporthanger staat namelijk niet alleen een sportafbeelding, we zetten er ook jouw naam en jouw sportclub op! Daarmee heb jij je unieke, persoonlijke sporthanger. Heb je liever een sporthanger zonder sportclub? Ook dat kan! Dan plaatsen we alleen je naam op het sporthanger.


Gemaakt van .925 zilver, voor altijd mooi 

    Sporthangers hebben wij in diverse soorten afbeeldingen. Geef daarbij jouw (klein)kind, neefje, nichtje een sporthanger van zilver cadeau en het sporten kan vanaf nu serieus gaan beginnen! Als jouw kind al volop aan het sporten is, is het ook heel leuk om het kind juist een sporthanger te geven met zijn of haar naam erin. Vergeet niet om er gelijk een bijpassende zilveren ketting bij te bestellen. Wat een super cadeau geef jij. Het is leuk en tegelijkertijd heel nuttig en motiverend! 

    Is ijshockey jouw sport?

    Voor jongens zijn er bijna geen leuke sieraden te vinden. Maar deze bedels vindt hij vast wel leuk! Laat zien dat voetbal zijn favoriete sport is met een zilveren voetbal bedel. Graveer zijn naam + voetbalclub erin en voila, een persoonlijke cadeau voor je ijshockey fan.