kinderringen van echt zilver, luxe verpakt in een lief sieraden doosje

kinderringen

kinderringen van écht zilver, wat zal ze stralen


KAYA heeft mooie zilveren kinderringen in haar collectie. Stuk voor stuk gemaakt van door-en-door .925 zilver, dit is dezelfde kwaliteit als bij gerenomeerde juweliers! 
De kinderringen van KAYA zijn verstelbaar en voorzien van een juwelierskwaliteit E-coating. Niet alleen zorgt dit voor een warme zilverkleur, het beschermt de kinderring ook tegen slijtage en verkleuren. Luxe verpakt in een ringendoosje, zo is het gelijk feestelijk om cadeau te geven.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Extra lief: een cadeaudoosje met kinderring & kinderoorbellen

We verpakken de kinderringen in een lief cadeaudoosje, zo is het gelijk klaar om te geven. Wil je nog meer uitpakken? Verras haar dan met een cadeaudoosje met een ring & bijpassende oorbelletjes. Superlief zo'n setje, een echt dametje! 

Kinderring met poesje, vlinder of infinity symbool?

Kaya heeft diverse kinderringen, allemaal stuk voor stuk uitgezocht voor meisje. De diertjes spreken tot de verbeelding van elke kleine meid. Of ga je voor een zilveren kinderring met een infinity teken? Waar je ook voor kiest, alle ringen zijn verstelbaar in maat zodat elk kind het past.

Geef een kinderring cadeau! 

De kinderringen van KAYA zijn perfect om cadeau te geven. Met het ruime assortiment van stoere infinity ringen tot lieve zilveren ringen voorzien van een glinsterende vlinder, er zit voor elk klein meisje een perfecte ring tussen. Extra leuk - koop er bijpassende kinder oorbellen bij, een absolute topper! Met het lieve cadeaudoosje en wenskaartje erbij, is de sieraden set meteen klaar om gegeven te worden! 

★ zilveren kinderringen: voor 16.00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden! ★