kinderketting van echt zilver, liefdevol cadeau!

kinderkettingenKinderketting van écht zilver & extra sterk Ben je op zoek naar een originele kinderketting? Verras je kleine meid met een zilveren ketting die je spéciaal voor haar hebt uitgezocht. KAYA heeft een uitgebreide collectie kinderkettingen waar je haar naam, een datum of bijzonder woord in kan laten graveren.  Alle kinderkettingen van KAYA zijn uitsluitend gemaakt van (.925) sterling zilveren onderdelen, voor altijd mooi! 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 3

Enorme keus kettingen: van klassiek zilver tot zoetwaterparels

Maak haar outfit helemaal af met een klassieke kinderketting. Gemaakt van de allermooiste zoetwaterparels, één voor één handgeknoopt op zijde voor extra stevigheid. Met een prijs van €29,95 niet voor niets een van KAYA's bestsellers! Alle kinderkettingen hebben een verlengkettinkje van 5 cm zodat de ketting op de juiste hoogte gedragen kan worden. 

Kinderkettingen van KAYA, extra sterk én door-en-door zilver

De sierlijke zilveren kinderkettingen van KAYA zijn speciaal op maat gemaakt voor kleine prinsesje, fijn en supersterk. De bedels die we gebruiken voor onze kinderketting collectie spreken tot de verbeelding van elk meisje! Van een paddenstoel, balletschoen tot een prinsessen kroontje. Of wat dacht je van een voorletter aan de kinderketting, een prachtig persoonlijk cadeautje. Alle kinderkettingen zijn van het eerste gehalte zilver (.925) en worden luxe verpakt.

Luxe sieradenbuideltje én zilverpoetsdoekje bij elke kinderketting

Elke kinderketting verpakken we in een roze sieradenbuideltje met grote roze strikjes. Zo is het extra leuk geven als ze haar kinderketting uitpakt en gelijk om kan doen. Wat zal je kleine meid glunderen met dit liefdevolle cadeau!  

Sieradenwenskaart voor kinderen, vertel haar hoeveel je van haar houdt!

Laat je dochter, nichtje of vriedin weten hoeveel je van haar houdt met deze mooie woorden op de kaart.
De sieradenwenskaart hieronder zijn allemaal in een kindermaat verkrijgbaar. Ook heel geschikt voor je dochter om aan haar beste vriendinnetje te geven! De sieraden van KAYA zijn gemaakt van het hoogste gehalte zilver, voor altijd mooi. Viert je kleine meid binnenkort haar verjaardag? Dan is een mooi sieraad een perfect cadeau. Ze kan het op de dag zelf dragen (denk aan foto-momentje), waarna het daarna een tastbare herinnering wordt. We hebben een aantal wenskaarten speciaal ontworpen voor haar verjaardag, met blinkende cupcakes als bedeltje. Door-en-Door van echt zilver, en geleverd in een mooi cadeautasje. Wat zal ze stralen als ze dit cadeautje openmaakt!