zilveren kindersieraden met gravering, extra persoonlijk!

kindersieraden graverenGraveer haar naam of geboortedatum, extra persoonlijk!

Wil je je kleine meid een uniek cadeau geven? Iets wat haar persoonlijkheid uitdrukt en ze voor altijd zal koesteren? Bekijk dan hieronder onze gepersonaliseerde kindersieraden. We graveren met liefde en ambacht haar naam, datum of speciaal woord. Gemaakt van rosé goud verguld, sterling zilver of goud verguld. Het perfecte cadeau voor haar verjaardag of bijzonder feest en omdat het helemaal op maat wordt gemaakt heb je het aller-persoonlijkste-cadeau ever!

Bekend van: Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, Fabolous Mama

Pagina 1 van 4

Sieraden voor een fijne prijs & superkwaliteit in .925 zilver

Voor een bijzonder lage prijs leveren we door-en-door zilveren sieraden voor kinderen van superkwaliteit. Al onze sieraden voor kinderen zijn fijntjes afgewerkt, speciaal op maat gemaakt voor kinderen. Zo blijven ze voor altijd mooi, en is het voor later een mooie herinnering.
 

Gepersonaliseerde sieraden met betekenis

Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor je dochtertje? KAYA maakt sieraden voor kleine diva's die je geheel naar wens kan personaliseren met een hand-gegraveerde tekst. Laat een armband, ketting of bedeltje graveren met de naam van je liefste bff, een mooie tekst of bijzondere datum. Dit is vast het meest speciale sieraad dat ze cadeau heeft gekregen, met een uniek eigen verhaal erachter. 

Zilver naamarmbandje, perfect cadeau

Een origineel cadeau geven is niet altijd even makkelijk, vaak hebben ze al zoveel en belanden de cadeautjes op een stapel om daar vervolgens jarenlang te verstoffen, zonde! Wil je nou iets geven wat niet op die stapel belandt? Ga dan voor een naamarmband of naamketting, een sieraad dat het altijd goed doet! Elk klein meisje is dol op sieraden en hoe gaaf als er dan ook nog haar eigen naam opstaat? Alle kindersieraden van KAYA worden verpakt is een lief roze sieradenbuideltje, meteen klaar om cadeau te geven!