zilveren kindersieraden met gravering, extra persoonlijk!

gepersonaliseerde kindersieradenNóg persoonlijke met haar naam of datum, echt zilver

Wil je je kleine meid een uniek cadeau geven? Iets wat haar persoonlijkheid uitdrukt en ze voor altijd zal koesteren? Bekijk dan hieronder onze gepersonaliseerde kindersieraden. We graveren met liefde en ambacht haar naam, datum of speciaal woord. Het perfecte cadeau voor haar verjaardag of bijzonder feest en omdat het helemaal op maat wordt gemaakt heb je het aller-persoonlijkste-cadeau ever!

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 3

Lage prijs & superkwaliteit in .925 zilver

Voor een bijzonder lage prijs leveren we door-en-door zilveren sieraden van kinderen van superkwaliteit. Al onze sieraden voor kinderen zijn fijntjes afgewerkt, speciaal op maat gemaakt voor kinderen. Zo blijven ze voor altijd mooi, en is het voor later een mooie herinnering.
 

Gepersonaliseerde sieraden met betekenis

Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor je dochtertje? KAYA maakt sieraden voor kleine diva's die je geheel naar wens kan personaliseren met een hand-gegraveerde tekst. Laat een armband, ketting of bedeltje graveren met de naam van je liefste bff, een mooie tekst of bijzondere datum. Dit is vast het meest speciale sieraad dat ze cadeau heeft gekregen, met een uniek eigen verhaal erachter.