Baby haarbandjes en bloemenkransen, Luxe Vintage Style

haarbandjes baby kind

Lieve haarbandjes en bloemenkransen van echt zijden

Ahh, wat schattig, wat staan die baby haarbandjes toch lief bij de allerkleinsten! Juist omdat een baby nog niet zoveel haar is maakt een baby haarbandje het plaatje net wat meer af. Dat is de reden dat we naast baby armbandjes nu ook luxe haarbandjes hebben. Of wat dacht je van een bloemenkrans voor haar? Bijzonder om tijdens een speciale gelegenheid te dragen...of gewoon altijd.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2Alle baby haarbandjes worden op maat gemaakt, van extra soepel materiaal

De haarbandjes voor de allerkleinste zijn echt supercute, elke kleine diva zou er eentje in haar garderobbe moeten hebben. Het materiaal is extra zacht en soepel, zodat er geen afdruk in haar hoofdje komt. Door de elasticiteit kan je kleine meid haar bandje ook nog jaren doordragen. Heb je een speciaal verzoek voor het haarbandje (je wil bijvoorbeeld een andere kleur), dan is dat geen enkel probleem! Zet dit in het vakje 'opmerking' bij het afronden van je bestellen. Je vindt dit vakje rechtsonderin (na het kiezen van je betaalmethode). 
 

Baby fotoshoot, feest of bruidsmeisjes? 'ahhh, wat lief' zal je vaak horen

Ben je op zoek naar een lief haarbandje voor je baby? Dan ben je bij het juiste adres, speciaal voor de allerkleinten hebben we baby haarbandjes in onze collectie. KAYA gebruikt alleen hoogwaardige materialen zoals echte zijden voor de bloemen. Zo lijken de bloemen net écht! Omdat het ook heel natuurlijk om het baby hoofdje moet vallen, gebruiken we vooral rekbaar elastiek. 

Natuurlijk ook verkrijgbaar voor grotere meisje of in damesmaat

Omdat KAYA de bloemenkransen met de hand maakt, kan het haarbandje ook in een grotere maat uitgevoerd worden. Perfect voor al je bruidsmeisjes op je bruiloft, of voor je eigen fotoshoot. Bekijk de bijzondere collectie haarbandjes voor baby, kind en mama nu snel hieronder.