Prachtige babyarmbandjes voor een fijn prijsje

Lieve babyarmbandjes om voor altijd te koesteren


Jeeuh, een baby! Wil jij ook wel eens wat anders geven dan een knuffelbeestje? Een baby armbandje van glanzende pareltjes is het perfecte kraamcadeau om de kersverse moeder mee te verrassen. Extra persoonlijk maak je het baby juweeltje met een naam- of tekstbedel. We graveren graag de geboortedatum, voornaam of datum van haar doopsel. 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, WIJ, Fabolous MamaHet schattigste aandenken aan toen ze nog klein was

Ben je net moeder geworden van een kindje? Dan weet je als geen ander dat ieder moment betekenis heeft: de eerste tandjes, de eerste woordjes en ook je baby's eerste armbandje! Speciaal voor deze bijzondere momenten heeft KAYA Sieraden een uitgebreide collectie babyarmbandjes met echte zoetwaterparels in combinatie met edelsteen en prachtige Swarovksi kristallen. Ook graveren we namen, data en woorden om het aandenken extra persoonlijk te maken en hebben we een ruim aanbod aan lieve bedeltjes. Uiteraard hebben we ook matching mama-armbanden, enorm lief voor bij haar eerste fotoshoot of eerste verjaardag! Babyarmbandjes zijn perfect als kraamcadeau of babyshower cadeau voor elke pasgeboren baby en haar mama. En als ze later groot is, kan ze met haar moeder terugkijken op deze mooie momenten!

De prachtige armband past helemaal bij haar

Ons aanbod verzilverde babyarmbandjes is ruim. Zo kun je kiezen tussen verschillende armbandjes met roze of witte parels en ijzige blauwe kristallen. Glimmende sterren, een mooie bloem of een lief hartje maken jouw armbandje helemaal af. Hang hier lieve bedel met tekst en een prachtig bol hartje of lieve zoetwaterparel aan en het armbandje is uniek voor jou kleine meid gemaakt.

 

Gepersonaliseerd met een lieve tekst

Elke dochter zal haar eerste sieraad voor altijd koesteren. Het sieraad dient als een mooie herinnering en zal voor je kleine meid van grote waarde zijn. Als mama maakt je deze lieve armband extra speciaal voor haar. Dit doe je dankzij een mooie bedel met persoonlijke gravure. Een mooi verzilverde bedel met de naam van je kleine spruit of een lieve tekst zoals 'kusje' of 'ik hou van jou'. Dit zal je kleine meid voor altijd waarderen.

 

Klaar om cadeau te doen

KAYA maakt al haar baby armbandjes op maat, startend bij 11 centimeter. Soms is een baby polsje zelfs nog kleiner, maar dan past het na een paar weken al snel. Doordat we aan ieder armbandje een verlengkettinkje monteren, groeit het armbandje vaak nog een aantal jaren met je kindje mee. Omdat KAYA al haar armbandjes op voorraad maakt, kunnen we vaak nog dezelfde dag je baby sieraad op de post doen. Zo heb je het baby armbandje al de volgende dag in huis! Het sieraad wordt verpakt in een roze of blauw zijden sieradenbuideltje en is daarmee direct leuk om cadeau te doen.

 

Donatie aan Gambia per baby armbandje

Omdat KAYA Sieraden hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht baby armbandje een bedrag aan een stichting die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar school kunnen: misschien wel het mooiste juweel dat er is.

Alle babysieraden verpakken we in een luxe zijden sieradenbuideltje, met wenskaartje + zilverpoetsdoekje. Met zo'n lief en sterk baby armbandje geef je zeker een uniek kraamcadeau en help je daarnaast ook bij aan een goede toekomst voor de kindjes in Gambia, win-win!

 babyarmbanjes