Prachtige babyarmbandjes voor een fijn prijsje

Lieve babyarmbandjes om voor altijd te koesteren


Jeeuh, een baby! Wil jij ook wel eens wat anders geven dan een knuffelbeestje? Een baby armbandje van glanzende pareltjes is het perfecte kraamcadeau om de kersverse moeder mee te verrassen. Extra persoonlijk maak je het baby juweeltje met een naam- of tekstbedel. We graveren graag de geboortedatum, voornaam of datum van haar doopsel. 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, WIJ, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2


Het schattigste aandenken aan toen ze nog klein was

Ben je net moeder geworden van een kindje? Dan weet je als geen ander dat ieder moment betekenis heeft: de eerste tandjes, de eerste woordjes en ook je baby's eerste armbandje! Speciaal voor deze bijzondere momenten heeft KAYA Sieraden een uitgebreide collectie babyarmbandjes van echte zoetwaterparels in combinatie met edelsteen en prachtige Swarovksi kristallen. Ook graveren we namen, data en woorden om het aandenken extra persoonlijk te maken en hebben we een ruim aanbod aan lieve bedeltjes. Uiteraard hebben we ook matching mama-armbanden, enorm lief voor bij haar eerste fotoshoot of eerste verjaardag! Babyarmbandjes zijn perfect als kraamcadeau of babyshower cadeau voor elke pasgeboren baby en haar mama. En als ze later groot is, kan ze met haar moeder terugkijken op deze mooie momenten!

Voor je kleine schat

Heb je onze babyarmbandje gezien met zoetwaterparels en roze bloemetje? Dit schattige, feestelijke baby-armbandje combineert glanzende witte pareltjes met een roze bloemetje en een lief hartje. Het armbandje is extra sterk door het gebruik van staaldraad met nylon coating: bestand tegen babyhandjes! Met 3 cm verlengkettinkje, zodat je kleine meisje het ca. twee jaar kan dragen.

Baby sieraden, stuk voor stuk handgemaakt van de sterkste materialen 

Wil je een aanpassing aan de je baby armbandje? Alle baby juweeltjes worden met de hand gemaakt, dus veel is mogelijk. Het snelste is om met Tanja te chatten (button rechtsonderin). Natuurlijk weten we hoe sterk een baby handje is, daarom gebruiken we voor alle baby armbandjes extra sterk staaldraad, dat gaat niet zomaar kapot! Om nog jaren plezier te hebben van het baby armbandje monteren we ook een sterk verlengkettinkje aan elk baby armbandje zodat het nog een poos met je baby meegroeit. Heb je al nog een zus in huis, bekijk dan onze collectie kindersieraden.
 

Baby juwelen van zoetwaterparels en Swarovski cyrstals 

Elke moeder weet dat echte zoetwaterparels een kostbaar geschenk zijn, en diamanten ‘girls best friend’. Daarom combineren we de mooiste zoetwaterparels met  Swarovski® crystals voor onze baby armbandjes collecties. Ze zijn niet voor niets een van de best verkochte collecties van KAYA sieraden. Voor nu een mooi sieraad om te dragen, voor later een tastbare herinnering.

Armbandjes precies op maat gemaakt voor je baby

KAYA maakt al haar baby armbandjes op maat, startend bij 11 centimeter. Soms is een baby polsje zelfs nog kleiner, maar dan past het na een paar weken al snel.  We monteren voor de flexibiliteit in maat aan elk armbandje een verlengkettinkje, zo past het bijna altijd en groeit het nog een paar jaar met je kindje mee.  Omdat KAYA al haar armbandjes op  voorraad maakt, kunnen we vaak nog dezelfde dag je baby sieraad op de post doen. Zo heb je het baby armbandje al de volgende dag in huis! Wil je helemaal een persoonlijk baby cadeau geven, bekijk dan hier de baby armbandjes met naam. Je hoeft ook de deur niet uit voor een mooie cadeauverpakking, het baby sieraadje verpakken we in een lief sieradenbuideltje, zo is het armbandje gelijk klaar om cadeau te geven.
 

Baby armbandje met naam, extra persoonlijk

Wil je een echt persoonlijk cadeau geven? Of ben je op zoek naar een doop cadeau? Bekijk dan nu onze baby armbandje met naam. Prachtige baby jewellery. Dit is nu echt een persoonlijk kraamcadeau of cadeau voor haar verjaardag! We graveren haar naam in een hartjes bedeltje en hangen dit aan het baby sieraad. Met het verlengkettinkje heeft ze nog circa 3 jaar plezier van haar baby armbandje met naam. Daarna wordt dit baby naamarmbandje een tastbare herinnering die in de 'bewaardoos-voor-later' wordt gekoesterd.
 

Donatie aan Gambia per baby armbandje

Omdat KAYA Sieraden hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht baby armbandje een bedrag aan een stichting die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar school kunnen: misschien wel het mooiste juweel dat er is.

Alle babysieraden verpakken we in een luxe zijden sieradenbuideltje, met wenskaartje + zilverpoetsdoekje. Met zo'n lief en sterk baby armbandje geef je zeker een uniek kraamcadeau en help je daarnaast ook bij aan een goede toekomst voor de kindjes in Gambia, win-win!
 babyarmbanjes