Kinderketting 'Princess' met bol hartje

€21,95 Incl. btw
Artikelnummer: k346
Levertijd: VOOR 15.00 UUR BESTELD, DEZELFDE WERKDAG VERZONDEN! Verpakt in sieradenbuideltje + zilverpoetsdoekje + wenskaartje. Gratis Verzending!

Prachtige kinderketting gemaakt van glanzende AAA- kwaliteit lavendelroze pareltjes, twinkelend lichtroze kristal en zilverkleurige ringetjes. Aan de ketting hangt een lief bol hartje.

  • Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit.
  • Met 4 cm extra verlengkettinkje zodat het precies op de juiste hoogte ka worden gedragen.
  • De parels zijn perfect ovaal en 5 bij 6 mm in doorsnede (past qua omvang heel mooi bij kinderen)
  • De kinderketting is met de hand geregen op extra sterk zijdedraad zodat het niet snel kapot gaat en toch een hele soepele pasvorm heeft, wel zo fijn voor kinderen.
  • Per sieraad donatie zodat een kind in Gambia een week naar school kan.
  • Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.
  • Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen