Kinderketting 'Infinity Pink' met bol hartje

€21,95 Incl. btw
Artikelnummer: k343
Levertijd: VOOR 15.00 UUR BESTELD, DEZELFDE WERKDAG VERZONDEN! Verpakt in sieradenbuideltje + zilverpoetsdoekje.

Geef een uniek cadeau met deze prachtige kinderketting. Wat zal ze stralen met haar échte pareltjes, Swarovski kristal en een bol hartje. Je ontvang de kinderketting in een mooi sieradenbuideltje, gelijk klaar om te geven!

♥ Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel confortabel gedragen kan worden door kleine kinderen.
♥ De kinderketting heeft een verlengkettinkje van 4 cm zodat de ketting precies op de juiste hoogte gedragen kan worden, passend bij haar feestjurk.
♥ Luxe verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.

Sarah 01-07-2013 22:04

Echt hele mooie kinderketting. Mijn dochter droeg hem op ons huwelijk met een bijpassend armbandje, too cute ;)

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen