Reviews (1)
Nazha 30-03-2013 21:54

Prachtige pareltjes, mijn dochter liep gelijk trots door de kamer om iedereen haar sieraden te showen! Ik heb zelf de mama armband erbij besteld, hebben we een mooi setje!

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Kinderketting & armbandje 'Princess' met hartje

€35,90 Incl. btw
nu besteld = woensdag 24 april GRATIS bezorgd door de brievenbus!
Artikelnummer: R4B60
€35,90 Incl. btw

Prachtige sieradenset gemaakt van AAA- kwaliteit lavendelroze pareltjes, lichtroze kristal en zilverkleurige ringetjes. Je ontvang een kinderketting en een bijpassend kinderarmbandje. Mooi kado voor lief parelprinsesje!

♥ Luxe verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel confortabel gedragen kan worden door kleine kinderen.
♥ Het kinderambandje is verkrijgbaar in meerder maten met elk een verlengkettinkje van 3 cm zodat het precies goed past en langer gedragen kan worden...om het daarna te bewaren als aandenken aan een bijzondere dag.
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.