Reviews (1)
Ghislaine 23-06-2013 18:48

Overtrof mijn verwachtingen! Pareltjes glanzen nog meer dan op de foto en de kristallen schitteren heel mooi. Ben tevreden, zeker omdat ik het al na 3 dagen in huis had in mooie envelop en dito sieraden zakje.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

★ SALE ★ Dubbel armbandje 'Infinity Pink' met hartje

Artikelnummer: k338
€24,90 €15,00 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Dit extra luxe armbandje is een waar pronkstukjes: Glinsterende handgeknoopte ivoorwitte pareltjes wisselen de roze Swarovski kristallen en lieve ringetjes af. Aan het armbandje hangt een bol hartje, symbolisch voor het liefste meisje!

♥ De pareltjes zijn geregen op extra sterk staaldraad, soepel en ijzersterk.
♥ Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel confortabel gedragen kan worden door kleine kinderen.
♥ Luxe verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Door het verlengkettinkje van 4 cm kan het precies op de juiste maat gedragen worden.
♥ Besetl voordelig een bijpassende kinderketting.
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.