Reviews (1)
Karin 01-03-2013 18:09

Heel erg mooi armbandjes: vooral de glanzende pareltjes zijn erg mooi. Het bloemetje maakt het helemaal af. Gekocht voor mijn twee bruidsmeisje, erg tevreden!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Kinderarmbandje 'Flower' met hartje

€14,90 Incl. btw
Voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag GRATIS bezorgd.
Artikelnummer: R2B82-87
€14,90 Incl. btw

Dit feestelijk kinderarmbandje combineert glanzende witte pareltjes, een lichtroze bloemetje en een lief hartje. Mooi armbandje voor meisje - meisje. Ook heel geschikt voor bruidsmeisjes.

♥ Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ Met 3 cm verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje.
♥ Voordelig uit te breiden met een extra meisjesarmband of mama armband.
♥ AAA kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), de hoogste kwaliteitsniveau met de mooiste glans.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de zoetwaterparel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.