Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Set 'Infinity White' ketting en armband met vlindertje

Artikelnummer: R3B1-53 + ketting
€35,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Prachtige sieradenset gemaakt van AAA- kwaliteit witte pareltjes, lichtroze Swarovski kristal en zilverkleurige ringetjes. Je ontvang de kinderketting en het armbandje mooi verpakt in een sieradenbuideltje. Mooi cadeau voor bijzonder feestje!

♥ De pareltje zijn één voor één geregen op extra sterk zijdedraad. Zo is het armbandje enorm sterk (erg belangrijk voor kindersieraden), met toch een hele soepele pasvorm.
♥ Luxe verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Met zorg geselecteerde AAA kwaliteit zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel comfortabel gedragen kan worden door kleine kinderen.
♥ Het kinderarmbandje is verkrijgbaar in meerder maten met elk een verlengkettinkje van 3 cm zodat het precies goed past en langer gedragen kan worden om het daarna te bewaren als aandenken aan een bijzondere dag.
♥ De kinderketting heeft een verlengkettinkje van 4 cm zodat de ketting op de juiste hoogte gedragen kan worden.
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.