Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Communie ketting & Armband 'Geloof'

Artikelnummer: R3B1-53 + ketting
€35,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Prachtige sieradenset voor haar communie. Gemaakt van witte zoetwaterparels, zilverkleurige bloemetjes en transparante Swarovski kristallen!

♥ Kies roze of witte kristallen tussen de zoetwaterparels.
♥ Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel comfortabel om haar pols sluit.
♥ De pareltje zijn geregen op extra sterk staaldraad.
♥ Het kinderambandje is verkrijgbaar in meerder maten met elk een verlengkettinkje van 3 cm. Zo past het precies en kan het armbandje langer gedragen worden...om het daarna te bewaren als aandenken aan deze bijzondere dag.
♥ Het kruisje aan de kinderketting & het armbandje is circa 1,0 cm.
♥ Luxe verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt.