Reviews (2)
Regina 09-02-2019 22:06

Vandaag het prachtige setje mogen ontvangen. Ze waren mooi verpakt in een leuk zakje en zagen er mooi uit. Mijn dochter zal er blij mee zijn. Ik bestel zeker nog een keer bij jou!!

Inge 17-10-2013 18:18

Prachtige set! Ik heb deze parelset gekocht voor mijn nichtje haar communie, ze was erg heel fier op en kon het gelijk dragen. Heel toepasselijke cadeau

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen

Sieradenset (ketting & armband) 'Infinity Pink' met hartje

Artikelnummer: k685
€35,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Prachtige sieradenset gemaakt van AAA- kwaliteit witte pareltjes, lichtroze Swarovski kristal en zilverkleurige ringetjes. Je ontvang de kinderketting en het armbandje mooi verpakt in een sieradenbuideltje. Mooi kado voor bijzonder feestje!

♥ Luxe verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel confortabel gedragen kan worden door kleine kinderen.
♥ Het kinderambandje is verkrijgbaar in meerder maten met elk een verlengkettinkje van 3 cm zodat het precies goed past en langer gedragen kan worden.
♥ De kinderketting heeft een verlengkettinkje van 4 cm zodat de ketting op de juiste hoogte gedragen kan worden.
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.