Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

kerstcadeau baby

Je baby's eerste kerst, wat een mijlpaal! 

Je Baby's eerste kerst? Laat haar stralen met een bijzonder kerstsieraad van KAYA Sieraden. Haar eerste parelarmbandje, lieve kerstboom oorbelletjes of een surprise tas met daarin vier verrassingssieraden! Bij KAYA vind je ongetwijfeld het ideale baby kerst cadeautje voor onder de boom.

Baby kerst outfit | niet compleet zonder een sieraad

Het eerste levensjaar van een baby kent veel mijlpalen: de eerste stapjes, het eerste woordje en niet te vergeten: de eerste kerst. De baby zal er zelf misschien niet veel van mee krijgen maar voor de ouders is dit een geweldige herinnering. Al weken van te voren shop je de leukste cadeautjes en een prachtige outfit bij elkaar. Maar wat deze outfit nou

 

 

helemaal compleet maakt? Een prachtig uniek & blijvend sieraad van KAYA. Een mooie herinnering aan de eerste keer Kerstmis. KAYA Sieraden maakt speciaal voor deze momenten babysieraden van topkwaliteit. Om je baby een mooi aandenken te geven aan zijn of haar eerste kerst ben je bij Kayasieraden.nl aan het juiste adres.

Kerstcadeau voor baby

Natuurlijk is het ook ontzettend leuk wanneer de kleine een pakketje kan uitpakken op kerstochtend. Ze zullen er niet veel van meekrijgen, maar het is een ontzettend waardevol moment om later op terug te kijken. Shop een lieve parelarmband, een setje oorbellen of een armband met gravure. Een dierbaar cadeau dat nog jaren mee kan! Dit zal een fantastische eerste kerst worden!