Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

★ SALE ★ Mom & Me armbanden 'you are my star' met lief hartje

€29,90 €25,00 Incl. btw
Voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
Artikelnummer: k639
€29,90 €25,00 Incl. btw

Prachtig mom & me armbanden setje, 2 identieke armbandjes voor mama en haar mini-me. De armbandjes zijn gemaakt van glinsterende ivoorwitte schelpkralen, witte Swarovski kristallen en zilverkleurige sterren die het armbandje helemaal afmaken. Een perfect cadeau voor elke mama en haar kleine prinsesje!


♥ Extra sterk door het gebruik van staaldraad met nylon coating.
♥ De witte schelpkralen zijn circa 4 milimeter.
♥ De armbandjes hebben allebei een verlengkettinkje van 3 cm, zo heeft je kleine er extra lang plezier van en weet jij zeker dat jouw armbandje goed zit. 
♥ We maken gebruik van AAA-kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), het hoogste kwaliteitsniveau onder de zoetwaterparels.
♥ Luxe verpakt in 2 roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.