Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

★ SALE ★ Damesketting 'Snowwhite'

€29,95 €17,00 Incl. btw
WOENSDAG 28 FEBRUARI VERZONDEN. Verpakt in buideltje + poetsdoekje + wenskaartje
Artikelnummer: k316
€29,95 €17,00 Incl. btw

Maak je outfit helemaal af met dit deze klassieke collier. Gemaakt van de mooiste zoetwaterparels, één voor één handgeknoopt op zijde voor extra stevigheid. Mooi cadeau voor een speciale gelegenheid.

♥ De pareltje zijn één voor één geregen op extra sterk zijdedraad. Zo is de ketting enorm sterk met toch een hele soepele pasvorm.
♥ Luxe verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel confortabel gedragen kan worden door kleine kinderen.
♥ De ketting is 45 cm en heeft een verlengkettinkje van 4 cm zodat de ketting op de juiste hoogte gedragen kan worden.
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.