Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Mom & Me armbanden 'Mix & Match'

Artikelnummer: k715
€34,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Hoe speciaal, een armbandje met een persoonlijke boodschap voor mama en dochter. Gemaakt van helderwitte pareltjes, witte Swarovski kristallen en zilverkleurige bloemetjes. Persoonlijk cadeautje!

♥ Je ontvangt twee armbandjes, 1 voor je kleine meid en 1 voor mama.
♥ Kies de bedels die je mooi vindt & kies je model armbandje.
♥ Beide met 2,5 cm verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje (en
   voor jou een goede pasvorm).
♥ AAA kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), de hoogste kwaliteitsniveau met de mooiste glans.
♥ Luxe verpakt in 2 roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!

Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.