Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Dooparmbandje 'Infinity White' met sierlijk kruisje

€14,90 Incl. btw
Voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag GRATIS bezorgd.
Artikelnummer: R3B1-35
€14,90 Incl. btw

Prachtig dooparmbandje met helderwitte zoetwaterparels, doorzichtige kristallen en zilverkleurige bloemetjes. Uit te breiden met een doopbedeltje. Prachtig cadeau met blijvende herinnering.

Extra sterk door het gebruik van staaldraad met nylon coating.
♥ Doordat er alleen witte kleuren worden gebruikt bijzonder geschikt voor bij een wit jurkje.
♥ Wit staat voor puurheid, vrijheid en blijdschap.
♥ Het dooparmbandje is verkrijgbaar in meerder maten door het 3 cm verlengkettinkje. Zo past het precies en kan het armbandje langer gedragen worden...om het daarna te bewaren als aandenken aan deze bijzondere dag.
♥ Prachtig verzilverd kruisje (1,2 cm) dat door een zilverbad is gehaald. Het resultaat is een mooie glanzende afwerking door een dun laagje echt .925 sterling zilver.
♥ Met zorg geselecteerde AAA-kwaliteit zoetwaterparels.
♥ De parels zijn rijstvormig (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel comfortabel om haar pols sluit.
♥ Luxe verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).

♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.