Gepersonaliseerde zilveren armband 'Verstrengeld'

€59,95 Incl. btw
Artikelnummer: T863
Levertijd: VANDAAG BESTELD = MAANDAG 3 APRIL VERZONDEN. Verpakt in Sieradenbuideltje + Zilverpoetsdoekje + Wenskaartje. Gratis verzending!

Prachtige symbolische armband met twee in elkaar verweven circels. De circel haken heel mooi in elkaar. We graveren op de circels namen, woorden en/of data. Voor de onverbrekelijke band tussen mama en haar kinderen, beste vrinedinnnen of twee zusjes! Door-en-door .925 Sterling zilver, het hoogste gehalte en voor altijd mooi!

♥ Extra sterk (!) door gebruik van stevige gesoldeerde schakels.
♥ We graveren zoals jij het opgeeft, dus let op hoofdletters en kleine letters.
♥ Met jouw speciale woorden, namen en data een persoonlijk cadeau.
♥ We monteren een veiligheidskettinkje aan de uiteinde van de ringen.
♥ We maken de armband met de hand, precies op jouw maat. Het beste is om je gewenste lengte op te meten met een touwtje en daarna de centimters af te lezen, zodat je zeker weet dat het goed past.
♥ Mooie maat schakels, niet te fijntjes en ook weer niet te grof.
♥ De sluiting-bedel wordt ambachtelijk met de hand gegraveerd in ons atelier met een graveerpen. De pen is gekoppeld aan een hoge druk apparaat die ervoor zorgt dat je helder en diep kan graveren. De gravering is dus niet 'machinaal kaarsrecht' of gestempeld, maar letterlijk 'handgeschreven' door Tanja.
♥ De sluiting haakt heel handig in elkaar en vorm samen het teken van oneindigheid. Eenmaal vast, dan verlies je de armband niet zomaar omdat de openingen ver van elkaar verwijderd zijn.
♥ De twee circels van de sluiting zijn circa 1.7 cm in doorsnede.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend). 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen