dooparmbandjes jongen, het mooiste doop cadeau!

dooparmband jongenSpeciaal aandenken aan zijn doop


Een kleine jongen die wordt gedoopt, een prachtig symbolisch moment. Ben jij de trotse peetoom, peettante of opa of oma van de dopeling en wil je daarom een symbolisch doopcadeau geven? Dan is een stoer en liefdevol doopsieraad het perfecte doopcadeau. We houden sterke baby's in ons achterhoofd bij onze ontwerpen, daarom gebruiken we extra sterk staaldraad. Dat gaat niet zomaar kapot. Speciaal voor jongens gebruiken we stoere zwarte onyx stenen. Of kies voor een armbandje van witte schelpkralen en zilveren sterren, hoe lief is dat?

 

Dooparmbandje van stoere onyx kralen, speciaal aandenken aan zijn doop

Een doop armbandje is een mooi doopcadeau dat hij op de grote dag aankan. Je kan het babyarmbandje nog persoonlijker maken door een bedeltje 'doop 2017' eraan te hangen (€3,95 extra). Elk doopsieraad wordt geleverd in een blauw zijden sieradenbuideltje, zo is het gelijk klaar om te geven. Daarna is dit zijden zakje een mooi bewaarbuideltje voor zijn doopjuweeltje, een bijzondere herinnering aan zijn grote dag. 

Een uniek en bijzonder cadeau voor de doop

De dag dat je wordt gedoopt, is er één om nooit te vergeten. Hoe klein of groot je ook bent, je eerste doop is een herinnering die je voor altijd bij je zal dragen. Daarom is het krijgen van een doopsieraad zo ontzettend speciaal. Een sieraad wat er niet alleen ontzettend stoer uitziet, maar ook een tastbare herinnering mee draagt, wat hij voor altijd zal koesteren!

★ Bijna alle doopcadeaus: voor 16.00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden! ★