dooparmbandjes jongen, het mooiste doop cadeau!

dooparmband jongenSpeciaal aandenken aan zijn doop


Een kleine jongen die wordt gedoopt, een prachtig symbolisch moment. Ben jij de trotse peetoom, peettante of opa of oma van de dopeling en wil je daarom een symbolisch doopcadeau geven? Dan is een stoer en liefdevol doopsieraad het perfecte doopcadeau. We houden sterke baby's in ons achterhoofd bij onze ontwerpen, daarom gebruiken we extra sterk staaldraad. Dat gaat niet zomaar kapot. Speciaal voor jongens gebruiken we stoere zwarte onyx stenen. Of kies voor een armbandje van witte schelpkralen en zilveren sterren, hoe lief is dat?

 

Dooparmbandje voor jongens | KayaSieraden.nl

De doop is een bijzonder moment die ouders graag voor altijd willen koesteren. Om zo’n speciaal moment te verwerken in een sieraad zijn de dooparmbandjes van Kaya Sieraden het perfecte cadeau. Deze kan het kind dan dragen tijdens de doop en ook nog een tijdje erna, zo zal er altijd een mooie herinnering zijn aan deze mooie dag en aan de babytijd. Een doopcadeau uitzoeken voor je eigen baby of voor je petekindje is vaak extra speciaal, maar daarnaast ook wat moeilijker. En al helemaal voor jongens kan dit lastig zijn. Maar met een jongens dooparmbandje van Kaya Sieraden zit je altijd goed. Zo kan je zoontje, neefje, kleine broertje of petekindje dit mooie doop cadeau dragen op deze mooie dag. De dooparmbandjes voor jongens zijn eenvoudig online te bestellen in onze gebruiksvriendelijke webshop. Door onze snelle levering kun je op het laatste nog zo’n mooi jongens doop cadeau kopen voor de doop.

 

Jongens doop cadeau, een uniek en bijzonder dooparmbandje  

Een doop armbandje is een mooi doop cadeau voor jongens die hij dan op de grote dag kan dragen. Je kan het dooparmbandje nog persoonlijker maken door er een bedeltje aan te hangen met een eigen gravering erin. Zo kun je er bijvoorbeeld voorkiezen om de datum van de doop erin te zetten, een naam of een mooie tekst die bij de speciale dag past. Elk doopsieraad voor jongens wordt geleverd in een blauw zijden sieradenbuideltje, zo is het gelijk klaar om te geven. Daarna is dit zijden zakje een mooi bewaarbuideltje voor zijn doopjuweeltje, zo houdt hij altijd een bijzondere herinnering over aan zijn grote dag. De dag dat je wordt gedoopt, is er één om nooit te vergeten. Hoe klein of groot je ook bent, je eerste doop is een herinnering die je voor altijd bij je zal dragen. Daarom is het krijgen van een doopsieraad zo ontzettend speciaal. Een sieraad wat er niet alleen ontzettend stoer uitziet, maar ook een tastbare herinnering mee draagt, wat hij voor altijd zal koesteren.

 

De mooiste doopsieraden en andere prachtige sieraden bestellen

Ben je op zoek naar een bijzonder doop cadeau voor een jongen? Dan zit je bij Kaya Sieraden op de juiste plek. In onze webshop vind je namelijk een ruim aanbod aan jongens dooparmbandjes. Deze armbandjes zien er stoer uit en zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Zo kun je kiezen voor een armbandje gemaakt van zwarte onyx kralen of een prachtig zilveren naam armbandje voor jongens. Naast dooparmbandjes voor jongens vind je nog veel meer bijzondere sieraden in ons assortiment. Zo hebben wij ook de mooiste dooparmbandje voor meisjes en daarnaast nog veel meer prachtige kindersieraden.

Omdat wij niet alleen kinderen blij willen maken met een mooi sieraad, maar ook andere kinderen willen helpen. Gaat er bij ieder verkocht sieraad een bedrag naar het Giving Back Project in Gambia. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen daar weer naar school kunnen gaan en daar helpen wij graag bij mee. Zo wordt jouw gekochte sieraad nog specialer. Voor vragen of meer informatie hierover kun je altijd contact met ons opnemen!


★ Bijna alle doopcadeaus: voor 16.00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden! ★