Doop en Communie sieraden, hét mooiste cadeau van het feest

Een klein meisje dat wordt gedoopt, een prachtig symbolisch moment. Ze draagt vast een lief doopjurkje dat misschien wel van generatie tot generatie is doorgegeven. Om het kleine meisje nog meer te laten stralen ontwerpt KAYA speciale dooparmbandjes. Alleen van de mooiste materialen: échte zoetwaterpareltjes, edelsteentjes en glinsterende kristallen. Een dooparmbandje is een mooi doopcadeau dat ze op de grote dag aankan. Elk doop- en geloofs sieraad wordt geleverd in een zijden sieradenbuideltje, mooi om het armbandje daarin te bewaren als bijzondere herinnering aan deze dag. Wie weet wordt dit dooparmbandje net als het jurkje ook wel doorgegeven op de volgende generatie ;-)

Het perfecte kruisje voor doop-en geloofs sieraden

Het viel me op dat bij veel dooparmbandjes van andere merken het kruisje zo groot is (dan bungelt het zo). Daarom ging ik op zoek naar het perfect kruisje, niet groot, maar ook weer niet té klein. Het is gelukt! De kruisjes die ik gebruik voor de dooparmbandjes zijn precies de juiste maat. Én in veel kruisjes zitten fonkelende kristallen, het is tenslotte een bijzondere dag voor je baby of kleine meid!

De állermooiste geloofs sieraden van echte zoetwaterparels 

Wanneer je kindje gedoopt wordt is dat een bijzondere gelegenheid, er wordt vaak gebruik gemaakt van een doopjurk die al jarenlang in de familie is. Een prachtige dag met een diepe betekenis, daar hoort een bijzonder cadeau bij. Kaya Sieraden heeft voor doop & communie prachtige kindersieraden ontworpen. Een communie sieraad is een prachtig cadeau voor een communicant. Elk jong meisje zal zich heel bijzonder voelen met haar echte parels! Aan elk communie armbandje of communie ketting zit een verlengkettinkje zodat het perfect pas, en nog een paar jaar meegroeit. Daarna kan ze het geloofs sieraad bewaren in het bijgeleverde zijden sieradenbuideltje, een mooi aandenken voor later.

Matchende doop/communie oorbellen - perfect plaatje 

Maak het plaatje compleet met één van de matchende oorbellen van KAYA voor haar doop of communie. De keuze van kinderoorbellen bestaat uit glinsterende kruis knopjes, hangers, of ga voor de wat subtielere kruisjes gemaakt van écht zilver. Een klein, subtiel extraatje, met een grote waarde. De oorbellen worden geleverd in een klein oorbellen doosje, een lief cadeau, wat haar op deze speciale dag extra zal laten stralen!