Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Geloof armbandje 'Shine Bright' met crystal kruisje

€14,90 Incl. btw
Voor 16.00 besteld, de volgende werkdag GRATIS door de brievenbus!
Artikelnummer: R4B37-42
€14,90 Incl. btw

Een vam mijn bestsellers onder de dooparmbandjes! Handgemaakt van glinsterende schelpkralen, zo komen de zilverkleurige sterretjes en het glinsterende kruisje mooi uit. Verpakt in een roze sieradenbuideltje, gelijk klaar om te geven.

♥ Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ Doordat er alleen witte kleuren worden gebruikt bijzonder geschikt voor bij een wit doopjurkje.
♥ Wit - staat voor puurheid, vrijheid en blijdschap
♥ Het dooparmbandje is verkrijgbaar in meerder maten door het 3 cm verlengkettinkje. Zo past het precies en kan het armbandje langer gedragen worden...om het daarna te bewaren als aandenken aan deze bijzondere dag.
♥ Prachtig verzilverd kruisje (1,2 cm) dat door een zilverbad is gehaald. Het resultaat is een mooie glanzende afwerking door een dun laagje echt zilver (gehalte 925).
♥ Luxe verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).

♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.