Trendy minimalistische sieraden, fijntjes en sierlijk

oorbellen zilverMinimalistische sieraden, fijne kettinkjes & armbanden 


Less is More zeggen we bij Kayasieraden. Minimalistische kettinkjes, armbandjes en ringen vinden wij prachtig. Een lief sieraad met of zonder gravure om je outfit compleet te maken. Of als fijne herinnering aan een waardevolle gebeurtenis.Bij Kayasieraden vind je een uitgebreide collectie aan minimalistische sieraden, bekijk ze snel!

Pagina 1 van 2Minimalistisch in drie kleuren

Prachtige kettingen, oorbellen en ringen: deze sieraden worden vaak gebruikt om zo een outfit helemaal compleet te maken. Zo heb je dus voor iedere outfit een bijpassend sieraad nodig. Ga je voor zilver, goud of rosé goud? Met oneindige stijlen en mogelijkheden heb je nooit genoeg! Laat je sieraad ook nog fijntjes graveren met een letter of datum om hem helemaal persoonlijk te maken. 

 

Combinaties in sieraden

Hoewel we spreken van ons 'less is more' principe, vinden we het ook ontzettend leuk om sieraden met elkaar te combineren. Een fijn kettinkje gaat bijvoorbeeld heel goed samen met een lieve ring of armband. Zo houd je de stijl rustig en minimal terwijl je toch voor verschillende sieraden kunt gaan, ideaal als je niet kunt kiezen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »