De mooiste edelstenen sieraden in diverse kleuren en stijlen

edelsteen sieradenedeslsteen sieraden om je outfit helemaal af te maken

Zoek je oorbellen, een armband of een ketting van échte edelstenen, dan ben je hier bij het juiste adres. 
We hebben de mooiste edelstenen geselecteerd in diverse kleuren en stijlen. Voor een uitstekende prijs. Kies de edelsteen die bij je past. 


Onze meeste verkochte edelsteen: rozenkwarts!

Rozenkwarts wordt ook wel de steen van het hart & de liefde genoemd, verwijzend naar de roze kleur van het hart.  Amor (beter bekend als Cupido) zou de rozenkwarts op aarde hebben gebracht, zodat die met zijn roze kleuren de liefde zou prikkelen! De rozenkwarts wordt al sinds de Middeleeuwen gebruikt om charme te wekken, waarvoor vooral jonge meisjes zouden bezwijken. De schoonheid van rozenkwarts heeft altijd tot de verbeelding gesproken. Kralen van rozenkwarts uit het Mesopotamië van 7000 jaar v Chr geven aan hoe lang het kristal al populair is.

Luxe verpakt 

Al onze edelsteen sieraden worden mooi verpakt in een roze sieradenbuideltje met zilverpoetsdoekje, gelijk klaar om cadeau te geven. 

Donatie aan Gambia per sieraad

Omdat KAYA Sieraden hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan een stichting die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar school kunnen: misschien wel het mooiste juweel dat er is…