Reviews (1)
Silina 25-06-2013 10:52

Ik heb deze ketting gedragen op mijn bruiloft, echt heel mooi! Mijn bruidsmeisjes hadden de bijpassende armbandjes, supermooi setje!! Erg mooie kwaliteit, snel geleverd in lieve roze sieradenzakjes. Toppie

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Dames ketting 'Infinity' met Swarovski en bol hartje

Artikelnummer: k540
€27,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Prachtige ketting gemaakt van glinsterende zoetwaterparels en roze Swarovski kristallen. Mooi voor op een witte jurk. Aan de ketting hangt een lief bol hartje (de ketting kan ook zonder bedel of met een andere bedel worden gemaakt).

♥ Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat de ketting heel mooi valt.
♥ De pareltje zijn één voor één geknoopt op extra sterk zijdedraad. Zo is de ketting enorm sterk, met toch een hele soepele pasvorm.
♥ De ketting heeft een verlengkettinkje van 3,5 cm zodat de ketting precies op de juiste hoogte gedragen kan worden.
♥ Luxe verpakt in een zijden bewaar-sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.