Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Geloofsketting 'Infinity White' met kruisje

€19,90 Incl. btw
nu besteld = vrijdag 25 januari GRATIS bezorgd door de brievenbus!
Artikelnummer: k336
€19,90 Incl. btw

Prachtige parelketting voor haar communie. Gemaakt van witte zoetwaterparels, zilverkleurige bloemetjes en transparante Swarovski kristallen (met regenboog gloed als het licht erop valt). Lief verpakt, kant-en-klaar cadeau.

♥ Je kan een groter kruisje kiezen (dit kruisje is circa 1,0 cm).
♥ Met zorg geselecteerde AAA kwaliteit zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede).
♥ De zoetwaterpareltjes zijn één voor één met de hand geknoopt op extra sterk zijdedraad. Met het verlengkettinkje van 4 cm kan de ketting precies op de juiste hoogte worden gedragen bij haar communie jurk.
♥ Luxe verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt.