Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Communie ketting & armband 'Infinity white'

€35,90 Incl. btw
nu besteld = maandag 23 september GRATIS verzonden (dinsdag 24 september in de brievenbus)
Artikelnummer: k683
€35,90 Incl. btw
♥ Gratis verzending!
♥ Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel confortabel om haar pols sluit.
♥ De pareltje zijn geregen op extra sterk staaldraad.
♥ Het kinderambandje is verkrijgbaar in meerder maten met elk een verlengkettinkje van 3 cm. Zo past het precies en kan het armbandje langer gedragen worden...om het daarna te bewaren als aandenken aan deze bijzondere dag.
♥ De witte zoetwaterpareltjes van de communie ketting zijn één voor één met de hand geknoopt op extra sterk zijdedraad. Met het verlengkettinkje van 4 cm kan de ketting precies op de juiste hoogte worden gedragen bij haar communie jurk.
♥ Het kruisje aan de kinderketting & het armbandje is circa 1,0 cm.
Luxe verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.