Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Communie ketting & armband 'Infinity Pink' met groot kruisje

€35,90 Incl. btw
Nu besteld = dinsdag 18 december GRATIS bezorgd door de brievenbus!
Artikelnummer: k682
€35,90 Incl. btw

Prachtige sieradenset gemaakt van AAA- kwaliteit witte pareltjes, lichtroze Swarovski kristal en zilverkleurige ringetjes. Aan de ketting hangt een heel mooi kruisje, aan het armbandje een kleinere versie. Speciaal cadeau voor haar communie!

♥ Met zorg geselecteerde AAA kwaliteit zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel confortabel om haar pols sluit.
♥ Het kinderambandje is verkrijgbaar in meerder maten met elk een verlengkettinkje van 3 cm. Zo past het precies en kan het armbandje langer gedragen worden.
♥ Het kruisje aan de kinderketting is circa 2,3 cm, het kruisje aan het armbandje circa 1,7 cm.
♥ Luxe verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.