Cadeau voor Moeder? Geef een betekenisvol sieraad

cadeau voor moederMoeder cadeau met betekenis, succes gegarandeerd

Zoek je een lief en origineel cadeau voor je moeder? Haar verjaardag, omdat ze altijd voor je klaarstaat of gewoon omdat ze de liefste moeder is? Kies dan voor een sieraad, het 'altijd-goed-cadeau' voor elke moeder. Zeker als je er kindernamen of geboortedata in laat graveren, of het sieraad betekenis geeft met met onze Swarovski® geboortestenen. Dit cadeau heb je echt voor haar uitgezocht, zeker weten dat dit in de smaak zal vallen bij elke moeder.  

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2

Verjaardagscadeau voor je moeder? Geef een sieraad met speciale betekenis

Verwen je moeder met een orgineel cadeau, dat je speciaal voor haar hebt uitgekozen.  Je hoeft het jezelf overigens niet te moeilijk te maken; wij hebben de populairste cadeaus voor moeder op een rijtje gezet. 
Geef bijvoorbeeld een moeder sieraad met gravering en creëer een cadeau van onschatbare waarde. KAYA maakt echt zilveren moeder cadeaus met namen, woorden of speciale data. Bij KAYA kan je zilveren sieraden personaliseren met kindernamen, woorden of speciale data. Stuk voor stuk gemaakt van de mooiste materialen zoals door-en-door sterling zilver en Swarovski (geboorte)kristallen. De liefde voor je kinderen omsloten in een bijzondere sieraad, hoe mooi is dat? KAYA maakt stuk voor stuk moeder cadeaus die ze met trots zal dragen én voor altijd zal koesteren als herinnering aan een belangrijk moment.  
 

Sieraad cadeau voor moeder, draag je kinderen altijd dichtbij 

KAYA verkoopt moeder kettingen, naambedels, geboortehangers en nog veel meer moeder sieraden voor een goedkopere prijs dan bij de juwelier. Waarom? Omdat we geen winkel huren, geen reclame maken en geen personeel in dienst hebben. Voor onze mama sieraden werken met een graveur met meer dan 10 jaar ervaring die leverancier is van vele juwliers in Nederland en Belgie. Gelijke kwaliteit voor een veel lagere prijs dus. Alle moeder sieraden zijn vervaardigd uit Sterling Zilver, van slotje, bedeltje tot hanger. Dit mamakado gaat een heel leven mee. Zo draagt mama haar dierbaren dichtbij...voor altijd!

Moeder zijn wordt onderschat en verdient een mooi cadeau

Moeder ben je voor altijd, en wordt vaak onderschat, Talloze slapeloze nachten, nachtvoedingen en kleine valpartijen, het hoort er allemaal bij. Verwen je moeder daarom met een bijzonder sieraad, om te laten zien dat je haar enorm waardeert. Met zo'n moeder cadeau laat je zien wat ze voor je betekent, en kan ze elke dag dicht bij haar dragen om jullie liefde te bezegelen.

Mom & me armbanden setjes als cadeau voor je moeder, te lief!

Een populair item van KAYA zijn de moeder en dochter armbanden setjes, super lief om cadeau te doen. Met het ruime aanbod, zit er altijd wat geschikt tussen. Ga voor het lieve mom & me armbanden setje gemaakt van de mooiste zoetwaterparels, of kies voor een zilveren armbanden setje, een tijdloos sieraad. Extra leuk: elke mom & me armbanden setje wordt geleverd in een lief cadeaudoosje + cadeaukaartje 'de liefde tussen moeder en dochter is voor altijd!'. Een klein extraatje, wat de armbanden nog leuker maakt om cadeau te geven!