Cadeau voor Moeder? Geef een betekenisvol sieraad

cadeau voor moederMoeder cadeau met betekenis, succes gegarandeerd

Zoek je een lief en origineel cadeau voor je moeder? Haar verjaardag, omdat ze altijd voor je klaarstaat of gewoon omdat ze de liefste moeder is? Kies dan voor een sieraad, het 'altijd-goed-cadeau' voor elke moeder. Zeker als je er kindernamen of geboortedata in laat graveren, of het sieraad betekenis geeft met met onze Swarovski® geboortestenen. Dit cadeau heb je echt voor haar uitgezocht, zeker weten dat dit in de smaak zal vallen bij elke moeder.  

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 3

Cadeau voor moeder kopen? Geef een sieraad met speciale betekenis

Verwen je moeder met een origineel cadeau, dat je speciaal voor haar hebt uitgekozen. Je hoeft het jezelf overigens niet te moeilijk te maken; wij hebben de populairste cadeaus voor moeder op een rijtje gezet. Geef bijvoorbeeld een moeder sieraad met gravering en creëer een cadeau van onschatbare waarde. KAYA maakt echt zilveren moeder cadeaus met namen, woorden of speciale data. Bij KAYA kan je zilveren sieraden personaliseren met kindernamen, woorden of speciale data. Stuk voor stuk gemaakt van de mooiste materialen zoals door-en-door sterling zilver en Swarovski (geboorte)kristallen. De liefde voor je kinderen omsloten in een bijzondere sieraad, hoe mooi is dat? KAYA maakt stuk voor stuk moeder cadeaus die ze met trots zal dragen én voor altijd zal koesteren als herinnering aan een belangrijk moment.

Ruim assortiment sieraden voor moeder

KAYA verkoopt moeder kettingen, naambedels, geboortehangers en nog veel meer moeder sieraden voor een goedkopere prijs dan bij de juwelier. Waarom? Omdat we geen winkel huren, geen reclame maken en geen personeel in dienst hebben. Wij werken met een graveur die meer dan 10 jaar ervaring heeft en die leverancier is van vele juweliers in Nederland en België. Gelijke kwaliteit voor een veel lagere prijs dus. Alle moeder sieraden zijn vervaardigd uit Sterling Zilver, van slotje, bedeltje tot hanger. Dit mamakado gaat een heel leven mee. Zo draagt mama haar dierbaren dichtbij...voor altijd! Moeder ben je voor altijd, en wordt vaak onderschat. Talloze slapeloze nachten, nachtvoedingen en kleine valpartijen, het hoort er allemaal bij. Verwen je moeder daarom met een bijzonder sieraad als cadeau, om te laten zien dat je haar enorm waardeert. Met zo'n moeder cadeau laat je zien wat ze voor je betekent, en ze kan het elke dag dicht bij haar dragen om jullie liefde te bezegelen.

Mom & me armbanden setjes kopen als cadeau voor je moeder

Een populair item van KAYA zijn de moeder en dochter armbanden setjes. Deze armbanden setjes zijn super lief om cadeau te geven aan je moeder. Met het ruime aanbod, zit er altijd wat geschikt tussen. Ga voor het lieve mom & me armbanden setje dat gemaakt is van de mooiste zoetwaterparels. Je kan er ook voor kiezen om te gaan voor het zilveren armbanden setje, een tijdloos sieraad. Extra leuk: elke mom & me armbanden setje wordt geleverd in een lief cadeaudoosje + cadeaukaartje 'de liefde tussen moeder en dochter is voor altijd!'. Een klein extraatje, wat de armbanden nog leuker maakt om cadeau te geven. Je bent bij ons ook aan het goede adres als je op zoek bent naar een cadeau voor papa, geloof sieraden en kindersieraden. Bestel in de webshop van KAYA een origineel cadeau voor moeder en verras haar met een leuk sieraad!