Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 4 van 4

Geef een Kraamcadeau mét naam, extra persoonlijk! 

Een babynaam kiezen? Wat een klus is dat voor de aanstaande papa's en mama's. Maar dan valt met trots het geboortekaartje door de bus, met de naam die zij naar veel wikken en wegen hebben uitgekozen. Hoe bijzonder is het om deze zorgvuldig uitgekozen naam terug te laten komen op jouw kraamcadeau? Met dit cadeau zit je zeker goed omdat je iets échts persoonlijks geeft. Een kraamcadeau met naam is niet voor het meest gewaarderde kraamcadeaus van kersverse ouders.

Kraamcadeau met naam en geboortedatum, een tastbare herinnering voor later

KAYA Sieraden heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in kraamcadeaus met naam. Denk aan een bedel, ketting of armband met naam. Een prachtig uniek sieraad baby dat niet alleen mooi is om te dragen, maar ook voor later een tastbaar aandenken is. Door het verlengkettinkje dat we aan alle babyarmbandjes monteren gaat het een paar jaar mee. Daarna gaat het vast in een sieradenkistje voor later, samen met haar eerste schoentje en eerste lokje haar. Om te herinneren hoe klein ze toen nog was.

Origineel kraamcadeau koop je bij KAYA Sieraden

Een origineel kraamcadeau koop je bij KAYA Sieraden! Wil je wat anders geven dan de standaard kraamcadeaus, zoals een knuffel, kleertjes of een cadeaubon? Kies dan voor een kraamcadeautje dat persoonlijk is! Een baby armbandje met naam is het perfecte voorbeeld van een persoonlijk kraamcadeau. Daarnaast is het ook nog eens erg origineel, aangezien dit niet een standaard kraamcadeau is. Het is niet alleen een prachtig en uniek geboortesieraad, maar ook een tastbare herinnering voor later. Zo vergeten de kersverse ouders nooit meer van wie ze dat bijzondere cadeau hebben gehad.

Kraamcadeau met naam is het favoriete kraamcadeau

Er is een onderzoek gedaan wat de favoriete kraamcadeaus zijn (Bron: Kidztoday). Hieruit kwam als top 3: cadeaubonnen (27%), een gepersonaliseerd cadeau (20%) zoals een kraamcadeau met naam van het kindje erop of kleding in maat 62 (19%). Daarna volgen boeken, speelgoed, rompertjes en verzorgingsproducten. Dus laat nu een sieraad personaliseren met de naam van de kleine wereldburger, en je zit zeker goed als je op kraamvisite gaat! Cadeau tip: een baby of kinderarmbandje met haar naam erin gegraveerd

Extra leuk is dat de armbandjes nu ook te personaliseren zijn met bijvoorbeeld een naambedel, tekstbedel met persoonlijke boodschap of de letter van de voornaam van het kindje. Enorm leuk tijdens haar eerste fotoshoot of verjaardag. En natuurlijk wordt ook aan de moeder gedacht; bij elk baby armbandje is een bijpassende mama armband verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan de populaire plaatarmband. Ideaal om een kersverse moeder te verrassen met een speciaal kraamcadeau met naam. De baby armbandjes zijn erg schattig om te dragen en vormen later een tastbare herinnering aan de babytijd.

Geboorte cadeau voor mama en baby

Een geboorte cadeau is er niet alleen voor de baby maar ook voor de mama. De moeder mag natuurlijk ook verwend worden na de geboorte. Het is natuurlijk niet niks om een klein wondertje op de wereld te zetten. Ook hier is een armband of ketting met naam een zeer geschikt cadeau. Iedere maand heeft namelijk een aparte geboortesteen. Zo geef je ook een leuk kraamcadeau aan de kersverse mama. Je kunt de ring of ketting met geboortesteen daarnaast ook laten graveren met de naam en/of de geboortedatum van haar kersverse kindje. Ook ontzettend populair is de slavenarmband zilver. Unieker en persoonlijker kan bijna niet!

Van Babyarmbandje tot Mama armband, gratis gravure van naam

KAYA heeft een zeer uitgebreide keuze aan geboortesieraden en baby cadeaus met naam. Voor elk budget hebben we wat, wat dacht je van een zilveren babyarmbandje met daarin de baby haar naam gegraveerd? Of een set die zowel baby als mama beide kunnen dragen. Zo draagt de baby bijvoorbeeld de naam van haar mama, en ze die van dochterlief. Of ga voor een zilveren ketting voor mama, zo draagt ze de naam van haar baby trots dicht bij haar hart. Dus zoek je een kraamcadeau met naam? Dan slaag je bij KAYA Sieraden zeker ;)

Een kraamcadeau dat nooit vergeten wordt

Je wilt natuurlijk geen kraamcadeau geven wat onderop de stapel beland. Met een uniek en persoonlijk baby sieraad weet je gegarandeerd dat dit niet gaat gebeuren. Je wilt het liefste een origineel kraamcadeau geven wat vaak gebruikt wordt en wat een mooie herinnering voor het leven is. KAYA Sieraden heeft een uitgebreid aanbod aan kraamcadeaus voor zowel mama als baby. Daarnaast hebben we ook sieraden setjes die zowel baby als mama beide kunnen dragen. Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk kraamcadeau? Dan slaag je bij KAYA Sieraden zeker!