Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 3 van 3

Bruiloft sieraden, voor deze speciale dag

Bruidssieraden zijn onmisbaar bij een bruid. Ook voor bruidsmeisjes hebben we speciale sieraden voor de bruiloft. Laat je bruidsmeisje extra stralen met een adembenemend sieraad van echt zilver, zoetwaterparels of Swarovski kristallen. Helemaal bijzonder; van elk sieraad ontwierp KAYA ook een versie voor mama, zo kan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen!

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Bruidssieraden om samen te stralen

Bij KAYA hebben we ook bruidssieraden om samen te delen met je bruidsmeisje. Je bruidsmeisje draagt vast haar mooiste jurk, net als de bruid. Wat zal het leuk zijn als ze zich echt met de bruid verbonden voelt door een matchend sieraad! Een Mom & Me setje bestaat uit een trouw armband voor mama én haar bruidsmeisje. Een lief en uniek cadeau voor elk bruidsmeisje en haar mama. Kies voor twee bolle hartjes, symbolisch voor de liefde. Of geef de symbolische 'key to my heart' armbandjes, aan het kinderarmbandje een sleuteltje, aan die van mama een slotje. Zo draagt de kleine meid de sleutel tot mama's hart, hoe lief is dat?  


Sieraden bruiloft voor bruid en bruidsmeisjes

Op je bruiloft wil je natuurlijk sieraden voor jou en je bruidsmeisjes. De jurk is natuurlijk het eerste wat je shopt voor je bruidsmeisje. Lief wit, net als de bruid, of ga je bijvoorbeeld voor een jurk met accenten. Wat je ook kiest, een sieraad bij een bruidsmeisje maak het plaatje echt helemaal af. Daarom maken we de bruidssieraden collectie grotendeels van witte zoetwaterparels. De kleur van deze parels matched erfect voor een (room)witte jurk, en maakt het plaatje hélémaal af!

Sieraden bruid met gravering van trouwdatum, helemaal speciaal

Maak je bruidssieraden extra speciaal met een gravering van de trouwdatum. Ook leuk voor je bruidsmeisje als herinnering voor het leven. Een bruidssieraad juweeltje is een mooi cadeau dat ze op de grote dag aankan. Je kan het armbandje nog persoonlijker maken door een bedeltje bruidsbedeltje aan te hangen (€3,95 extra). Wat dacht je van 'bruidsmeisje', 'bedankt' of 'ik hou van jou'. Elk bruidsjuweel wordt geleverd in een zijden sieradenbuideltje, zo is het gelijk klaar om te geven. Daarna is het bruidssierraad een bijzondere herinnering aan jouw en haar grote dag. Of graveer de bruidsdatum in een bedeltje, zo wordt de bruidsdatum voor altijd herinnert.
Het bruidssieraad = gelijk een mooi bedankje voor je bruidsmeisje

KAYA heeft speciale sieraden voor bruidsmeisjes ontworpen, passend bij de mooiste jurkjes, schoentjes en diademen voor in haar haar. Het leuke aan bruidssieraden is dat ze het aan kan op de grote dag. Maar het is ook gelijk een mooi aandenken, waar het lieve witte jurkje vaak in de kast verdwijnt, kan je bruidsmeisje het armbandje juist nog een paar jaar dragen. Een Tip: vraag je bruidsmeisje met een lief wenskaartje erbij. Bijvoorbeeld deze. We hebben een mooi kaartje waarop staat 'voor het liefste bruidsmeisje'. Hier leg je het uitgekozen sieraad in en Voila, je hebt een prachtige manier om je bruidsmeiden te vragen voor je huwelijk.