Sieraden voor Bruid en Bruidsmeisje, om de speciale dag nooit te vergeten!

bruidsmeisje

Bruidsmeisje sieraden, voor jullie mooie dag

Bruidsmeisjes, bruidskinderen of je eigen dochters. Ze voelen zich vast een mini-bruidje met haar mooie jurk. Wat zal ze deze grote dag spannend vinden. Laat je bruidsmeisje extra stralen met een adembenemend sieraad van echt zilver, zoetwaterparels en Swarovski kristal. Helemaal bijzonder; van elk sieraad ontwierp KAYA ook een versie voor mama, zo kan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen!

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 3

Mama & dochter bruidssieraden, om samen te stralen

Je bruidsmeisje draagt vast haar mooiste jurk, net als de bruid. Wat zal het leuk zijn als ze zich echt met de bruid verbonden voelt door een matchend sieraad! Een Mom & Me setje bestaat uit een trouw armband voor mama én haar bruidsmeisje. Een lief en uniek cadeau voor elk bruidsmeisje en haar mama. Kies voor twee bolle hartjes, symbolisch voor de liefde. Of geef de symbolische 'key to my heart' armbandjes, aan het kinderarmbandje een sleuteltje, aan die van mama een slotje. Zo draagt de kleine meid de sleutel tot mama's hart, hoe lief is dat?  

Sieraden bruid en natuurlijk ook voor het bruidsmeisje

Niet alleen de bruid, maar ook het bruidsmeisje hoort natuurlijk van top tot teen mooi gestyled te zijn voor deze dag. Ook de haren van de kinderen zijn hierbij belangrijk. Naast dat het haar zelf extra aandacht krijgt, zijn het de bruidsmeiden accessoires die het doen. KAYA Sieraden heeft diverse haarbandjes voor de mooiste bruidsmeiden. Lieve zijden bloemen in de meest vrolijke kleuren geven je bruiloft nét dat beetje extra. Een absolute musthave zijn de bloemenkransen voor in het haar, die de kleine meid omtoveren tot een ware prinses. De kransen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten.

Jurken en sieraden voor bruidsmeisjes, de mooiste match!

De jurk is natuurlijk het eerste wat je shopt voor je bruidsmeisje. Lief wit, net als de bruid, of ga je bijvoorbeeld voor een jurk met accenten. Wat je ook kiest, een sieraad bij een bruidsmeisjes jurkje maak het plaatje echt helemaal af. Daarom maken we de bruidssieraden collectie grotendeels van witte zoetwaterparels. De kleur van deze parels matched erfect voor een (room)witte jurk, en maakt het plaatje hélémaal af!

 

Sieraden bruid met gravering van trouwdatum, helemaal speciaal

Een bruidssieraad juweeltje is een mooi cadeau dat ze op de grote dag aankan. Je kan het armbandje nog persoonlijker maken door een bedeltje bruidsbedeltje aan te hangen (€3,95 extra). Wat dacht je van 'bruidsmeisje', 'bedankt' of 'ik hou van jou'. Elk bruidsjuweel wordt geleverd in een zijden sieradenbuideltje, zo is het gelijk klaar om te geven. Daarna is het bruidssierraad een bijzondere herinnering aan haar grote dag. Of graveer de bruidsdatum in een bedeltje, zo wordt de bruidsdatum voor altijd herinnert.

Het bruidssieraad = gelijk een mooi bedankje voor je bruidsmeisje

KAYA heeft speciale sieraden voor bruidsmeisjes ontworpen, passend bij de mooiste jurkjes, schoentjes en diademen voor in haar haar. Het leuke aan een bruidssieraad is dat ze het aan kan op de grote dag. Maar het is ook gelijk een mooi aandenken, waar het lieve witte jurkje vaak in de kast verdwijnt, kan je bruidsmeisje het armbandje juist nog een paar jaar dragen. Een Tip: vraag je bruidsmeisje met een lief wenskaartje erbij. Bijvoorbeeld deze. We hebben een mooi kaartje waarop staat 'voor het liefste bruidsmeisje'. Hier leg je het uitgekozen sieraad in en Voila, je hebt een prachtige manier om je bruidsmeiden te vragen voor je huwelijk.