broer & zus

broer zus

Broer en zus sieraden, om samen te stralen

Broer en Zus zijn voor altijd sterk verbonden met elkaar. Hun bijzondere band strekt zich uit gedurende hun leven. Broer en zus kunnen nu samen stralen door een matching setje armbanden. Het armbandje van de zus is gemaakt van zoetwaterparels. De jongens armband is stoer en kan voorzien worden van een ingegraveerde bedel. Helemaal bijzonder; van elk sieraad ontwierp KAYA ook een versie voor papa en mama, zo kan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen!

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Broer met stoere armband & Zus met glinsterende armband

De broer verdient een stoere armband. Een armband behangen met prachtige edelstenen die kracht uitstralen. Jongens houden van grovere materialen (geweven armbandjes) of zwarte kleuren (onyxsteentjes). De zus verdient een glinsterende armband. Een sieraad die haar siert. In de collectie van KAYA zijn een aantal mooie setjes broer en zus armbandjes.

Broer & Zus setje
Een broer en zus setje stoere rozenkwarts armbanden met ingevlochten edelsteentjes.

key to my heart
Er zijn setjes van broer en zus onyxsteen armbanden beschikbaar, waarbij de zus het slotje draagt en de broer het sleuteltje.
 

Ook Papa en Mama zijn verbonden

Ook een papa voelt zich verbonden met zijn kinderen. Voor papa is er onder andere een stoere armband met zwarte Onyx kralen. Zowel in het oude Egypte als bij de Grieken en Romeinen was de zwarte onyx een van de belangrijkste bescherm- en heelstenen. Zo biedt KAYA de papa-zoon-dochter set 'Onyx Black'. Zo is Papa met zijn twee schatten verbonden. Voor mama is het mooi om de de moederliefde in een zilveren sieraad te vatten! Elke mama armband uit deze collectie vertelt zijn eigen verhaal. en verbondenheid met zoon en/of dochter.  Zo draagt mama elke dag haar kinderen dichtbij zich. Zo biedt KAYA de moeder -dochter-zoon set 'Shine Bright' aan die met glinsterende ivoorwitte schelpkralen voor moeder-dochter, en stoere zwarte onyx kralen voor de zoon een stralende combinatie oplevert. 
 

Met een gravering van datum helemaal speciaal

Een sieraad is een mooi cadeau. Je kan het armbandje nog persoonlijker maken door een bedeltje aan de armband te hangen met een persoonlijke en unieke ingravering.
Elk sieraad wordt geleverd in een zijden sieradenbuideltje of luxe cadeaudoosje, zo is het gelijk klaar om te geven.