Je baby 1 jaar? Vier deze mijlpaal met een bijzonder cadeau

baby 1 jaar cadeau

Vier haar eerste verjaardag met een persoonlijk cadeau!  


De eerste verjaardag van je kind is een echte mijlpaal. In een rap tempo heeft je kindje leren kruipen, staan, zitten en brabbelen. Deze maalpaal wordt vaak gevierd met een babyfeestje voor familie. Maar wat geef je nu cadeau? Bij KAYA maken we sieraden om haar eerste verjaardag tastbaar te herinneren. Niet alleen prachtig op de dag zelf, maar later ook een tastbare herinnering van haar eerste verjaardag!

Bekend van: Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Fabolous Mama


 

Cadeau voor baby van 1 jaar vind je bij KayaSieraden.nl

Hoera! Je kindje wordt 1 jaar. Ze is nu geen baby meer, maar een dreumes. Veel mensen zeggen vaak dat na de baby fase de peuter fase komt. Maar er is een hele fase daartussenin en dat is de dreumestijd. Je baby maakt dan grote sprongen en leert veel nieuwe dingen. Een mooi boek om rond die tijd eens in te duiken is ‘oei ik groei’. Voor de eerste verjaardag van je baby is het natuurlijk leuk om een cadeau te geven. Vaak hebben baby’s het dan nog niet door en daarom is een cadeau wat langer kan worden gebruikt of bewaard perfect. Een baby sieraad is dus het perfecte cadeau voor de 1e verjaardag van je baby. Zo kun je kiezen voor een mooi armbandje, deze kan je, als deze niet meer past, ook nog vergroten of bewaren in een mooi doosje. Zo heb je altijd die mooie herinnering aan dat bijzondere moment.

 

Uniek verjaardagscadeau voor baby van 1 jaar  

Het is nog best lastig om te bedenken wat je kind voor zijn of haar eerste verjaardag krijgt. Voor kinderen van 1 jaar is het verstandig om iets te kopen wat een tijdje meegaat. Je kunt speelgoed kopen, bijvoorbeeld houten speelgoed, zo kan je kindje leren om onderscheid te maken tussen verschillende voorwerpen. Voor het feestje zelf is het natuurlijk prachtig als ze naast een mooi jurkje ook bijpassende sieraden krijgt. Extra leuk voor de prachtige foto’s die gemaakt gaan worden. Kies voor een armbandje, ketting of een gepersonaliseerd sieraad van KayaSieraden.nl. Speciaal voor onze 1 jaar sieraden zetten we overal een verlengkettinkje aan. Dit groeit nog zo’n 2 tot 3 jaar met haar polsje mee. Daarna kun je het sieraad opbergen om laten nog eens herinneringen op te halen van haar allereerste verjaardag. De sieraden voor de eerste verjaardag van je baby kun je gemakkelijk online bestellen. De armbandjes en kettinkjes zijn van een topkwaliteit waardoor ze mooi blijven en lang mee gaan.

 

Baby armbandje of ketting kopen voor de eerste verjaardag

Een uniek en mooi cadeau voor de eerste verjaardag van je baby. Je vindt het in de webshop van KayaSieraden.nl. Wij beschikken over een ruim assortiment aan de mooiste cadeaus voor een kind van 1 jaar. Natuurlijk kun je ook een nichtje hebben of een baby van iemand anders die 1 jaar wordt en die je een bijzonder cadeau wil geven. Naast de armbandjes en kettinkjes voor een baby van 1 jaar, vind je bij ons ook bijpassende mama sieraden. Zo kun je niet alleen de baby een cadeau geven, maar ook de moeder verrassen met een uniek cadeau. De babyarmbandjes zijn erg schattig om te dragen en vormen later en tastbare herinnering aan de babytijd. Naast sieraden voor het perfecte cadeau voor een baby van 1 jaar, vind je in onze webshop nog meer baby- en kindersieraden. Zo hebben wij de mooiste kindersieraden voor verschillende gelegenheden en ook voor dames en moeders ben je hier op de juiste plek!