Speciale Feestcollectie Babysieraden en Kindersieraden!

Speciale Feestcollectie Babysieraden en Kindersieraden!

Geïnspireerd door kerststerren heeft sieradenontwerpster Tanja Rakhou van KAYA sieraden gekozen om voor aankomende feestdagen verfijnde parelmoer sterren te verwerken in de designs. Swarovski, échte zoetwaterparels en symbolische bedeltjes … alle ingrediënten om deze kerst samen te stralen! De betoverende feestsieraden dragen de toepasselijke naam ‘Sparkling Star’ en zijn verkrijgbaar in sterling zilver (v.a. €21,95) of met een zilverlaagje (v.a. €14,95). Met alle sieraden verpakt in een roze zijden sieradenbuideltje is het een ideaal cadeau om onder te kerstboom te leggen.

Symbolisch cadeau

Exclusief voor de feestdagen lanceert KAYA sieraden een speciale collectie parelarmbandjes voor baby’s en kinderen. Mét bijpassende armband voor mama en oma. Om de herinnering aan kerst voor altijd te koesteren!

De kerstdagen staan in het teken van symbolische cadeaus die met zorg zijn geselecteerd. Tanja vertelt: “Bij deze moeder-dochter feestsieraden staat symboliek voorop. Vooral kleine meisjes voelen zich heel bijzonder als ze hetzelfde-als-mama armbandje dragen’. Ook aan oma is gedacht, zo ontstaat een waardevolle generatie set met het kleine meisje in het stralende middelpunt.

Sparkling Star voor newborns
KAYA wil graag bijzondere mijlpalen vastleggen met een sieraad. Daarom is ook voor newborns (en mama) de Sparkling Star editie verkrijgbaar. Het mama armbandje heeft een slotje met twinkelde steentjes, de baby draagt het sleuteltje. Dit staat symbolisch voor de onlosmakende moeder-dochter band.

Giving Back
De feestelijke sieraden laten niet alleen kinderen en mama’s in Nederland stralen. Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat kinderen in Gambia naar school kunnen. Op dit moment worden 7 kinderen financieel ondersteund van schoolgeld tot boeken en schoenen. Een soort ‘giving back’ dus, een mooi kerst sieraad voor jou, zij een betere toekomst.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden