Kijkje achter de schermen | Blog | Kaya Sieraden

Kraamcadeau met naam

  • Geplaatst op
  • 0
Kraamcadeau met naam

Kraamcadeau met naam? Graveer een persoonlijk sieraad en maak het helemaal af met een geboortesteen. Een eeuwenoude traditie om de geboortemaand te vieren.

Bedelarmband om zelf samen te stellen!

Bedelarmband om zelf samen te stellen!

Één van de populairste armbandjes nu de tijd, is de bedelarmband. Ze worden gedragen om uiting te geven aan de persoonlijke stijl, als symbolisch gebaar of zelfs om sentimentele redenen. Vereeuwig bijvoorbeeld je verjaardag doormiddel van een geboortesteen hanger, je eerste kindje met een geboorte bedel of kies voor een gegraveerd bedeltje om de armband nog persoonlijker te maken. Een armband die niet alleen prachtig staat, maar ook vol herinneringen zit.

Infinity sieraden, leg oneindige liefde vast

Infinity sieraden, leg oneindige liefde vast

Op zoek naar een betaalbaar infinity sieraad?
Het infinity teken is al jaren razend populair, en dat is ook niet zo gek. Met de prachtige betekenis achter het symbool – oneindigheid, kan je namelijk vele kanten op. Leg de oneindige vriendschap tussen jou en je beste vriendinnetje vast in een prachtig infinity sieraad, of kies ervoor om de band tussen jou en je kinderen te vereeuwigen. Ieder heeft zo zijn eigen reden achter het infinity symbool en misschien is dat juist wel het gene wat hem zo bijzonder maakt!