KAYA sieraden -Kijkje achter de schermen Blog

Kraamcadeau met naam

  • Geplaatst op
  • 0
Kraamcadeau met naam

Kraamcadeau met naam? Graveer een persoonlijk sieraad en maak het helemaal af met een geboortesteen. Een eeuwenoude traditie om de geboortemaand te vieren.

Bedelarmband om zelf samen te stellen!

Bedelarmband om zelf samen te stellen!

Één van de populairste armbandjes nu de tijd, is de bedelarmband. Ze worden gedragen om uiting te geven aan de persoonlijke stijl, als symbolisch gebaar of zelfs om sentimentele redenen. Vereeuwig bijvoorbeeld je verjaardag doormiddel van een geboortesteen hanger, je eerste kindje met een geboorte bedel of kies voor een gegraveerd bedeltje om de armband nog persoonlijker te maken. Een armband die niet alleen prachtig staat, maar ook vol herinneringen zit.

Infinity sieraden, leg oneindige liefde vast

Infinity sieraden, leg oneindige liefde vast

Op zoek naar een betaalbaar infinity sieraad?
Het infinity teken is al jaren razend populair, en dat is ook niet zo gek. Met de prachtige betekenis achter het symbool – oneindigheid, kan je namelijk vele kanten op. Leg de oneindige vriendschap tussen jou en je beste vriendinnetje vast in een prachtig infinity sieraad, of kies ervoor om de band tussen jou en je kinderen te vereeuwigen. Ieder heeft zo zijn eigen reden achter het infinity symbool en misschien is dat juist wel het gene wat hem zo bijzonder maakt!

Ringen met Geboortestenen & Namen ★ NIEUW ★

  • Geplaatst op
  • Door Tanja Rakhou
  • 0
Ringen met Geboortestenen & Namen ★ NIEUW ★

Draag je kinderen voor altijd dichtbij met de prachtige ringen met geboortesteen van KAYA Sieraden. Elke geboortemaand heeft zijn eigen Swarovski geboortesteen. Zo is smaragd de steen van de maand mei en hoort safier bij de maand september. Extra leuk: je kunt de ringen nóg persoonlijker maken met een gravure, bijvoorbeeld van de naam of geboortedatum van je partner, zoon of dochter. Het perfecte cadeau voor jezelf of iemand die je dierbaar is, om voor eeuwig te koesteren.

Doop-en Communie cadeaus - Christelijke sieraden en hun betekenis

  • Geplaatst op
  • Door Tanja Rakhou
  • 0

De doop en communie zijn traditioneel prachtige, feestelijke christelijke gebeurtenissen. Gedurende de doop en communie staan familie, geloof en symboliek centraal. Sieraden vervullen een belangrijke rol als herinnering en moment voor deze dagen. Christelijke feestdagen blijven een rol spelen. In veel gevallen is er een herontdekking van deze dagen en wordt er tegenwoordig een nieuwe invulling aan gegeven. Kayasieraden ontwikkelt mee met deze trend in het ontwerp van haar sieraden.