KAYA sieraden -Kijkje achter de schermen Blog

Laat je bruidsmeisje stralen!

  • Geplaatst op
  • 0
Laat je bruidsmeisje stralen!

Een bruiloft is niet alleen een belangrijke dag voor de bruid en bruidegom, ook de bruidsmeisjes staan deze dag volop in de belangstelling. Met een mooie jurk voelen ze zich een echte mini-bruid. De nieuwe collectie sieraden voor bruidsmeisjes van KAYA Sieraden maakt het helemaal af.

Moederdag 2017

  • Geplaatst op
  • 0
Moederdag 2017

VERRAS JE MOEDER DIT JAAR MET EEN CADEAU OM NOOIT TE VERGETEN! Nog heel even en het is zover; Moederdag! Dé dag van het jaar waarop we onze moeders flink in het zonnetje zetten, de dag waarop we ze bedanken voor alles wat ze doen! Maar, hoe kun je je moeder nu verassen met een cadeau die voor altijd bij blijft?

Accessoires voor bruidsmeisjes op je bruiloft

  • Geplaatst op
  • Door Tanja Rakhou
  • 0

Anno 2017 ligt de trouwleeftijd relatief hoog rond de 37 jaar voor mannen en 34 jaar voor vrouwen. Vaak zijn de bruidsmeisjes eigen kinderen, kinderen van een naaste familie of van goede vrienden. KAYA sieraden leeft zich in dat een trouwdag niet alleen voor de volwassen gasten, maar zeker ook voor de kleine gasten een bijzondere en memorabele dag moet zijn. Ook de bruidsmeisjes willen natuurlijk tip top op de bruiloft verschijnen, als kleine mini-bruidjes. Hieronder vindt je een aantal tips voor haar accesoires, om het plaatje helemaal af te maken.

bloggers review 'mama armand cute balls'

  • Geplaatst op
  • 0

Ceciel van badschuim.eu ontving onlangs de zilveren armand 'cute balls', lees hier haar ervaring!

De meeste moeders kunnen hun kinderen vaak achter het behang plakken (ik ook!), maar gelukkig zijn dat altijd maar periodes. Soms duren ze lang, soms (gelukkig) kort. Kinderen: je kunt soms niet met ze maar al helemaal niet zonder ze! Je blijft dol op ze! Gelukkig laten ze ook af en toe aan jou zien dat je de liefste moeder bent. Een knuffel, zelf gemaakt bouwwerk (waarvan je stiekem denkt: wat is dat?) en een cadeautje met Moederdag of je verjaardag zijn heerlijke momenten. Voor dat cadeautje heb ik nu een ontzettend leuke webshop ontdekt: Kaya sieraden! De collectie van Kaya bestaat namelijk uit zilveren sieraden die met de hand gegraveerd worden met sierlijke schrijfletters. Mooi en persoonlijk. Je kan er je eigen, unieke mama sieraden bestellen. Erg leuk dus om kado te krijgen. Wij mochten een armbandje bestellen en ik laat je graag zien hoe mooi het is geworden.