Kindersieraden, baby armbandjes en mama sieraden

  • Geplaatst op
  • Door Tanja -ontwerpster KAYA kindersieraden
  • 0
Kindersieraden, baby armbandjes en mama sieraden

Welkom bij KAYA sieraden! We maken kindersieraden om speciale momenten tastbaar te herinneren. De geboorte van een baby, haar doop, verjaardag of de eerste keer dat ze een bruidsmeisje mag zijn. Allemaal prachtige momenten voor een bijzonder sieraad. Een kinder armbandje om haar mollige polsje voegt iets speciaals toe aan een feestelijk moment, daarna wordt het een tastbare herinnering voor later. Extra speciaal: KAYA ontwierp speciale moeder dochter setjes zodat moeder en dochter samen kunnen stralen. Alle sieraden worden stuk voor stuk extra sterk (!) gemaakt van de mooiste zoetwaterparels, kristallen en edelstenen. Omdat KAYA geen studio huurt, geen dure reclame maakt en alles zelf ontwerpt zijn onze prijzen voordeliger dan andere sieradenmerken

Baby armbandje, lief voor nu en voor later een tastbare herinnering


Sinds 2011 is ons land een prachtig baby armbandjes sieradenmerk: KAYA sieraden. Ze worden met de hand gemaakt, precies passend bij de omtrek van een baby polsje. Ze zijn van hele goede kwaliteit en prachtig afgewerkt.  Heel bijzonder en uniek voor je baby! De eigenaar en ontwerpster van KAYA baby armbandjes vertelt over haar baby armbandjes “KAYA babysieraden staat voor kwaliteit, handgemaakt en sterk!  Al bijna 5 jaar maken we ontzettend veel baby’s (en dan vooral de trotse mama’s) blij met een baby armbandje uit de KAYA babysieraden lijn. Naast dat het ontzettend schattig staat, is het vooral een aandenken aan de babytijd, een tastbare herinnering die net als het eerste schoentje vaak in de ‘herinneringen doos’ beland. Enorm geslaagd cadeau dus voor een babyshower of als kraamcadeau voor de geboorte.
 

Baby juwelen stuk voor stuk gemaakt van de mooiste materialen

KAYA maakt alle baby armbandjes met de hand met  voornamelijk witte zoetwaterparels. Daarbij gebruiken we glinsterende kristallen zoals wit en roze om de baby armband extra schattig te maken! Alle baby armbandjes worden gemaakt op extra sterk soepel staaldraad en afgewerkt met een verlengkettinkje van 3 cm. Op die manier kan het armbandje langer door gedragen worden. Doordat KAYA alles zelf maakt en ontwerpt, zijn alle armbandjes op maat te bestellen.
 

Communie sieraden, voor haar speciale dag

Haar eerste communie is een feestelijke dag, een belangrijke mijlpaal die gevierd mag worden. Je dochter als mooie middelpunt, iets om naar uit te kijken als trotse ouders. Juist omdat de communie viering zo’n speciaal moment is, ontwierp KAYA een speciale communie sieraden lijn, om deze dag tastbaar te herinneren. Niet alleen mooi om op de dag zelf te dragen, maar voor later ook een herinnering aan haar speciale dag als ze naar haar communie armbandje kijkt. Het is een sieraad om voor altijd te bewaren. Voor onze communie sieraden gebruiken we kruisjes, engeltjes en andere symbolische bedels. Speciaal uitgezocht voor een meisje van 8 jaar dat haar eerste communie doet. Wat zal ze stralen bij het zien van haar communie juwelen als ze haar cadeautje openmaakt!

 

Mama sieraden, draag je allerliefsten dichtbij 

Of je nu net mama bent geworden, of al drie kleintjes hebt rondlopen, mama ben je voor altijd! Wat is er mooier dan dit te symboliseren met een mama sieraad, om zo je liefde voor je kinderen te symboliseren. Met een sieraad van KAYA laat je zien dat je een trotse moeder bent, en ‘tot de maan en terug’ van ze houdt.  KAYA verkoopt online al een aantal jaar zilveren mama sieraden met kindernamen, teksten of speciale data. Alle moeder sieraden worden gratis gegraveerd door een graveur met ruim 10 jaar ervaring. Deze sieraden voor moeders zijn een tastbare herinnering aan belangrijke gebeurtenissen zoals de geboorte van een baby, of gewoon omdat je wil zeggen dat ze de liefste mama van de wereld is! Stuk voor stuk cadeaus die ze met trots zal dragen én voor altijd zal koesteren.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden