Hartveroverende Valentijn Sieraden

  • Geplaatst op
  • Door Tanja -ontwerpster KAYA kindersieraden
  • 0
Hartveroverende Valentijn Sieraden

Bedankt Astrid van Miss Sentinelli voor je mooie blog!
Nog een aantal weken en dan is het alweer Valentijn. Een mooie dag om stil te staan bij de liefde en vriendschap. Het is natuurlijk erg leuk om die dag iets aan je geliefde of vriendin, zus, moeder etc. te geven.

KAYA sieraden, opgericht door Tanja, is een prachtige webshop met allerlei ontzettend mooie sieraden van zeer goede kwaliteit. De dochter van Tanja, genaamd Kaya, wilde hetzelfde sieraad als haar mama, zodat iedereen kan zien dat ze bij elkaar horen. 


Echter kon Tanja nergens zo'n sieraden set vinden. Om haar droom waar te maken, is Tanja haar eigen sieradenbedrijf begonnen voor moeders met dochters, zo heeft ze bijvoorbeeld super mooie kindersieraden en mama sieraden. Daarnaast heeft ze ook gewone sieraden voor de dames en voor bijvoorbeeld je beste vriendin, of bruidsmeisjes en bruiden en veel meer! Er is zoveel keuze en de sieraden zijn echt prachtig!
 

Wat ik echt ontzettend mooi vind, is dat haar bedrijf ook wat teruggeeft aan kansarme kinderen. Tanja is namelijk in contact gekomen met Eduki, een erkende stichting die ervoor zorgt dat kansarme kinderen in Gambia naar school kunnen. Per sieraad dat verkocht wordt, doneert Tanja een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan. Dit vind ik echt geweldig van haar dat ze dit doet!


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden