Kijkje achter de schermen | Blog | Kaya Sieraden

Sint zat te denken… Kaya’s top 5 schoencadeautjes

  • Geplaatst op
  • Door KAYA SIERADEN
  • 0
Sint zat te denken… Kaya’s top 5 schoencadeautjes

Het aftellen bij Kaya is begonnen... Iedere morgen bij aankomst op kantoor zetten wij alvast onze schoenen netjes op een rij. Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het pakjesavond! Kunnen jouw kinderen ook niet wachten tot het zo ver is? Maak samen een vrolijke aftelkalender tot 5 december en markeer de dag(en) waarop ze hun schoen mogen zetten. Deze schoentjes kun je dan door de Sint laten vullen met één van de volgende schoencadeautjes..

tips bij het kopen van nieuwe sieraden online

tips bij het kopen van nieuwe sieraden online

Tegenwoordig doen we vrijwel alles online. We bestellen boodschappen, boeken vakanties en plannen leuke uitstapjes via het internet. Ook het kopen van nieuwe sieraden doen we steeds vaker online. Het is immers een stuk gemakkelijker om vanuit je luie stoel de mooiste sieraden in je winkelwagen te plaatsen en het scheelt je ook nog eens een heleboel tijd.

Bedelarmband voor Mama

Bedelarmband voor Mama

Mama sieraden met een persoonlijk tintje
Vrijwel elke mama kan je een groot plezier doen met een cadeau dat de liefde voor haar kinderen symboliseert. Is je moeder, vrouw, grootmoeder, beste vriendin, nicht of zus binnenkort jarig en wil je haar een bijzonder cadeau doen? Dan zijn mama sieraden altijd een goed idee. Of ze nu net mama is geworden, al 5 kinderen heeft of al bijna overgrootmoeder is. Maar voor welke mama sieraden kun je nu het beste kiezen?

Babyshower? Zo vind je het perfecte cadeau!

Babyshower? Zo vind je het perfecte cadeau!

Voor de meeste (aanstaande) mama’s is de babyshower het feestje waar ze al maanden naar uit kijken.  Ben jij dit keer degene geweest die dit feestje heeft georganiseerd of ben je pas uitgenodigd? Dan willen jullie er uiteraard alles aan doen om dit feestje tot een waar succes te maken. Hét perfecte babyshowercadeau mag dan ook zeker niet ontbreken. Toch is dit vaak lastiger dan je in eerste instantie had gedacht.