Reviews (1)
Tooske 02-11-2014 18:00

Prachtig babyarmbandje dat perfect om mijn dochters pols sloot. Erg sterk gemaakt, wel zo veilig. Kom zeker nog eens terug voor kraamcadeautjes voor mijn vriendinnen.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Babyarmbandje 'Infinity Pink' met bedel "Hoera! 1 jaar"

€16,90 Incl. btw
Voor 17:00 uur besteld, de volgende werkdag GRATIS door de brievenbus!
Artikelnummer: R2B10-62
€16,90 Incl. btw

Haar eerste verjaardag, zo'n bijzonder moment. Maak haar outfit helemaal af met dit schitterende feestarmbandje. Zie je haar al stralen als ze de strikjes van het sieradenbuildeltje openmaakt?

Extra sterk door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ Met 3 cm verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje.
Roze staat voor onvoorwaardelijke liefde en verwijst naar de warmte van het hart.
AAA kwaliteit pareltjes (5 bij 6 mm), de hoogste kwaliteitsniveau met de mooiste glans.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de zoetwaterparel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.