De leukste baby armbandjes vind je bij Kaya Sieraden!

babyarmbandjes

Een leuk baby armbandje koop je bij Kaya Sieraden!

Wil je een baby armbandje kopen? Dan zit je bij Kaya Sieraden helemaal goed! De geboorte van een baby is iets heel bijzonders en een leuk cadeautje hoort daar natuurlijk bij. Maar ook als moeder is het leuk om je baby het eerste armbandje te geven, dit is toch een gedenkwaardig sieraad wat een leuke herinnering is voor later. Bij Kaya Sieraden hebben we veel keuze als het gaat om baby armbandjes, voor ieder wat wils!

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, WIJ, Fabolous Mama

Pagina 1 van 3


Unieke babyarmbandjes van uitstekende kwaliteit!

Kaya Sieraden heeft een breed assortiment met veel verschillende baby armbandjes. Het is maar precies waar je naar op zoek bent. Hetgeen dat al deze armbandjes gemeen hebben, is dat deze allemaal van uitstekende kwaliteit zijn. De baby armbandjes zijn met de hand gemaakt van sterke materialen die niet zomaar kapot gaan. Er wordt namelijk sterk staaldraad met nylon coating voor gebruikt. Leuke bijkomstigheid: Alle baby armbandjes beschikken over een verlengkettinkje zodat deze met je baby meegroeit. Zo kun je langer genieten van het armbandje!

Baby armbandje met naam

Wil je het armbandje persoonlijk maken? Dan is het mogelijk om een baby armbandje met naam cadeau te doen! Bij Kaya Sieraden graveren wij armbandjes waardoor je hier een naam (of datum) op kunt laten zetten. Dit is een persoonlijk cadeau en een mooie herinnering voor later. Ontzettend leuk om later je baby armbandje van vroeger nog eens te kunnen bekijken, toch?

Zilveren armbandje baby

Alle baby armbandjes bij Kaya Sieraden zijn gemaakt van 925. sterling zilver. De collectie met zilveren armbandjes voor een baby is erg groot. Het zijn allen erg fijne zilveren armbandjes met pareltjes, bedeltjes of een dun zilveren bandje. De zilveren armbandjes zijn ontzettend stevig en zo gemaakt dat ze geschikt zijn voor baby’s. Voor baby armbandjes wordt een extra sterk staaldraad gebruikt dat je baby niet zomaar kapot krijgt! 
 

Armbandje met bedeltje

In de collectie zitten ook veel baby armbandjes met een bedeltje eraan. Er zijn veel verschillende bedeltjes te verkrijgen die het armbandje helemaal af maken! Vaak kun je meerdere bedeltjes aan een baby armbandje vastmaken, het is maar wat je zelf mooi vindt. Je hebt bedeltjes met tekst, cijfers en in allerlei leuke vormpjes. Bekijk de collectie met bedeltjes om te kijken wat jij leuk vindt voor aan het armbandje van je baby, er zijn genoeg keuzes voor leuke bedelarmbandjes!

Moeder dochter armband

Wil je niet alleen een leuk armbandje voor je baby, maar ook voor jezelf? Kies dan voor een moeder dochter armband! Dit is een sieradenset voor moeder én dochter. De moeder dochter armband collectie bestaat uit verschillende soorten armbandjes. Kies je voor een fijn armbandje met bedeltjes of voor een stoere bangle? Deze sieradensets zijn overigens ook verkrijgbaar als moeder zoon armbandjes en moeder dochter kettingen.

 

Per baby armbandje een donatie aan Gambia

Kaya Sieraden heeft een hart voor kinderen. Bij elk verkocht baby armbandje zal er daarom een bedrag aan een stichting in Gambia gedoneerd worden. Deze stichting maakt het mogelijk dat kinderen in Gambia naar school kunnen. Dit geldt niet alleen voor de babysieraden maar voor alle sieraden die Kaya Sieraden verkoopt.