Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

3 generatie armbanden 'Infinity White' met sleutel en slotje

Artikelnummer: R3B1-53
€44,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Deze armbandjes zijn speciaal voor 3 generaties ontworpen om te symboliseren dat jullie heel erg veel van elkaar houden. Gemaakt van de beste kwaliteit parels, Swarovski kristallen en zilverkleurige ringetjes. Cute!

♥ Je ontvangt 3 armbandjes: een kinderarmbandje en twee damesarmbandjes.
Extra sterk door het gebruik van staaldraad met nylon coating.
♥ Wit staat voor puurheid, vrijheid en blijdschap.
♥ Met 2,5 cm verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje (en voor jullie een goede pasvorm).
♥ Voordelig uit te breiden met een extra meisjes armband of damesarmband.
AAA kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), de hoogste kwaliteitsniveau met de mooiste glans.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.