Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

3 generatie set ‘Mermaid Pearl'

Artikelnummer: k186a
€44,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Wow, met deze parelarmbandje kan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen. In het midden van het armbandje rijgen we een  flinke ronde parel, omsloten door zilveren sterren, Swarovski kristallen en zoetwaterparels. Classy en stijlvol voor zowel oma, moeder als dochter. Met veel liefde en ambacht handgemaakt.

Extra sterk door het gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating en draadbeschermers aan de uiteinden.
♥ De ronde parel in het midden is extra kostbaar én speciaal. Bij zoetwaterparels geldt: hoe ronder, hoe waardevoller. 
♥ We gebruiken alleen AAA-kwaliteit zoetwaterparels, het hoogste gehalte met de mooiste glans en met bijna geen oneffenheden.
♥ Wit - staat voor puurheid, vrijheid en blijdschap.
♥ Met twee Crystal AB Swarovski kristallen, wit met een olie-achtige regenbooggloed erin. 
♥ Met 3 cm verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje, en voor mama een goede pasvorm.
♥ Voordelig uit te breiden met een extra meisjesarmband of mama armband.
♥ Luxe verpakt in 3 roze zijden sieradenbuildeltjes met zilverpoetsdoekjes, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Gemaakt van echt zoetwaterparels die natuurlijk zijn gegroeid in zoet water. Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de zoetwaterparel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.