Reviews (3)
Vesna 17-10-2013 19:32

Beeldschoon!! Nog veel mooier dan op de foto. Mij dochter & kleindochter straalden helemaal bij dit bijzondere cadeautje. Ook erg mooi verpakt zodat ik het gelijk kon geven. Tevreden klant!

Vanessa 17-05-2013 22:45

Speciaal voor een bruiloft heb ik deze 3 generatie armbandjes gekocht. Stonden echt prachtig, en heel leuk om allemaal een symbolisch sieraad te dragen. Ga zo door Tanja!

Lilian 14-04-2013 19:14

Super tevreden, de armbandje werden heel snel geleverd in een mooi zakje. Ik koos model Fleur, heel mooi met kleine rozenkwarts steentjes. Ik kom zeker terug!

5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen

3 generatie set 'Infinity Pink' key to my heart

Artikelnummer: k845
€44,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Speciaal voor 3 generaties! Prachtige armbandjes gemaakt van glanzende AAA- kwaliteit helderwitte pareltjes, twinkelend lichtroze Swarovski kristallen en ringetjes. Oma en mama dragen het slotje, het meisje heeft de sleutel tot jullie hart!

♥ Je ontvangt 3 armbandjes: 2 damesarmbandjes en 1 kinderarmbandje.
♥ Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ Met zorg geselecteerde AAA-kwaliteit zoetwaterparels met een diepe glans.
♥ Kinderarmbandje met stevig verlengkettinkje (cm) om langer te dragen.
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor deeeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.