Reviews (2)
Mirella 14-02-2013 12:46

Echt een heel origineel idee! Mijn moeder vond het super dat ze dezelfde armbandjes had als ik & haar kleindochter. Mooi design ook voor iedereen, letterlijk van jong tot oud ;-)

Wendy 10-02-2013 21:21

Hele snelle levering en prachtig resultaat!! We zijn er met de hele familie (oma, ikzelf en mijn dochter) helemaal blij mee!!

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen

3 generatie armbanden 'Infinity Pink' met hartje

Artikelnummer: k834
€44,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Speciaal voor 3 generaties, prachtige armbandjes gemaakt van glanzende AAA- kwaliteit helderwitte pareltjes, twinkelend lichtroze Swarovski kristallen en zilverkleurige ringetjes. De hartjes staan symbool voor jullie bijzondere band!

♥ Je ontvangt 3 armbandjes: 2 damesarmbandjes en 1 kinderarmbandje.
♥ Luxe verpakt in 3 zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven.
♥ Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ Met zorg geselecteerde AAA-kwaliteit zoetwaterparels met een diepe glans.
♥ Kinderarmbandje met stevig verlengkettinkje (cm) om langer te dragen.
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor deeeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.