Reviews (1)
Kaylee van der Beek 31-12-2016 13:13

Deze armbandenset is speciaal naar mijn wens aangepast en ik ben superblij met het resultaat. Nu heb ik samen met mijn moeder en (ongeboren) dochter een gezamelijke herinnering voor het leven. Bedankt voor de service en het meedenken

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

voor oma, mama en kleindochter

Artikelnummer: k833
€44,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Bekend van KEK Mama! Deze feestelijke oma, mama en kleinkind armbanden combineren glanzende witte pareltjes, een lichtroze bloemetje en een lief hartjes bedeltje. Prachtige armbandenset om symbolisch jullie band te bevestigen!

♥ Met verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2,5 jaar plezier heeft van haar armbandje. En voor jou een perfecte pasvorm omdat je wat speling hebt.
♥ AAA-kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), het hoogste kwaliteitsniveau onder de zoetwaterparels.
♥ Luxe verpakt in 3 roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).

Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.