• Gratis & Snelle Verzending
  • Klantcijfer 9,5
Livechat
07/10/2021

Uitgelicht | Herfstbedeltjes bij KAYA Sieraden

Wat vliegt de tijd! De wat matige zomer loopt alweer ten einde en de herfst staat voor de deur. Dat betekent dat het tijd is om je garderobe een goede opfrisbeurt te geven. Zomerse jurkjes en rokjes maken plaats voor warme laagjes, slippertjes en instappers verruilen we voor dichte schoenen en ook je sieraden pas je op deze nieuwe garderobe aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze super toffe herfst bedeltjes uit de Secret Garden van KAYA.

Eekhoorn

De eekhoorn leeft normaal gesproken hoog in bomen. Dankzij dit te lieve bedeltje draag jij de eekhoorn dichtbij aan een armbandje of ketting.

secret garden bedel eekhoorn

Dennenappel

De dennenappel ken je vast nog van vroeger. Met de hele klas ging je op zoek naar de mooiste dennenappels voor op de herfsttafel, nu draag je hem om je nek!

Eikeltje

Wist jij al dat je eikeltjes kunt eten? Ze zitten vol eiwitten en vetzuren! Je moet ze hiervoor wel eerst goed uitlogen, schillen en drogen.

Egel

In de herfst eten egeltjes extra veel, om zo een vetreserve op te bouwen. Zo zijn ze helemaal klaar voor een diepe winterslaap. 

Blaadje

Ook een té leuke decoratie voor in huis of aan je pols. Een zilveren, gouden of rosé gouden blaadje, helemaal herfst!

Comments
Be the first to comment...
Leave a comment
Customer service
Categories
Present for > Bracelets Chains beads (silver) Rings Earrings accessories Jewelry ★ Sale ★ Customer service BlogAbout us
Cart
  • You have no items in your shopping cart...