Blog

Infinity sieraden, leg oneindige liefde vast

Infinity sieraden, leg oneindige liefde vast

Op zoek naar een betaalbaar infinity sieraad?
Het infinity teken is al jaren razend populair, en dat is ook niet zo gek. Met de prachtige betekenis achter het symbool – oneindigheid, kan je namelijk vele kanten op. Leg de oneindige vriendschap tussen jou en je beste vriendinnetje vast in een prachtig infinity sieraad, of kies ervoor om de band tussen jou en je kinderen te vereeuwigen. Ieder heeft zo zijn eigen reden achter het infinity symbool en misschien is dat juist wel het gene wat hem zo bijzonder maakt!

Doop-en Communie cadeaus - Christelijke sieraden en hun betekenis

  • Posted on
  • By Tanja Rakhou
  • 0

De doop en communie zijn traditioneel prachtige, feestelijke christelijke gebeurtenissen. Gedurende de doop en communie staan familie, geloof en symboliek centraal. Sieraden vervullen een belangrijke rol als herinnering en moment voor deze dagen. Christelijke feestdagen blijven een rol spelen. In veel gevallen is er een herontdekking van deze dagen en wordt er tegenwoordig een nieuwe invulling aan gegeven. Kayasieraden ontwikkelt mee met deze trend in het ontwerp van haar sieraden.

Laat je bruidsmeisje stralen!

  • Posted on
  • 0
Laat je bruidsmeisje stralen!

Een bruiloft is niet alleen een belangrijke dag voor de bruid en bruidegom, ook de bruidsmeisjes staan deze dag volop in de belangstelling. Met een mooie jurk voelen ze zich een echte mini-bruid. De nieuwe collectie sieraden voor bruidsmeisjes van KAYA Sieraden maakt het helemaal af.

Moederdag 2017

  • Posted on
  • 0
Moederdag 2017

VERRAS JE MOEDER DIT JAAR MET EEN CADEAU OM NOOIT TE VERGETEN! Nog heel even en het is zover; Moederdag! Dé dag van het jaar waarop we onze moeders flink in het zonnetje zetten, de dag waarop we ze bedanken voor alles wat ze doen! Maar, hoe kun je je moeder nu verassen met een cadeau die voor altijd bij blijft?