Blog

tips bij het kopen van nieuwe sieraden online

tips bij het kopen van nieuwe sieraden online

Tegenwoordig doen we vrijwel alles online. We bestellen boodschappen, boeken vakanties en plannen leuke uitstapjes via het internet. Ook het kopen van nieuwe sieraden doen we steeds vaker online. Het is immers een stuk gemakkelijker om vanuit je luie stoel de mooiste sieraden in je winkelwagen te plaatsen en het scheelt je ook nog eens een heleboel tijd.

Bedelarmband voor Mama

Bedelarmband voor Mama

Mama sieraden met een persoonlijk tintje
Vrijwel elke mama kan je een groot plezier doen met een cadeau dat de liefde voor haar kinderen symboliseert. Is je moeder, vrouw, grootmoeder, beste vriendin, nicht of zus binnenkort jarig en wil je haar een bijzonder cadeau doen? Dan zijn mama sieraden altijd een goed idee. Of ze nu net mama is geworden, al 5 kinderen heeft of al bijna overgrootmoeder is. Maar voor welke mama sieraden kun je nu het beste kiezen?

Babyshower? Zo vind je het perfecte cadeau!

Babyshower? Zo vind je het perfecte cadeau!

Voor de meeste (aanstaande) mama’s is de babyshower het feestje waar ze al maanden naar uit kijken.  Ben jij dit keer degene geweest die dit feestje heeft georganiseerd of ben je pas uitgenodigd? Dan willen jullie er uiteraard alles aan doen om dit feestje tot een waar succes te maken. Hét perfecte babyshowercadeau mag dan ook zeker niet ontbreken. Toch is dit vaak lastiger dan je in eerste instantie had gedacht.

Cadeau papa? Verras hem met een persoonlijk cadeau!

  • Posted on
  • By Tanja Rakhou
  • 0
Cadeau papa? Verras hem met een persoonlijk cadeau!

Vaderdag staat weer bijna voor de deur. Daarom is het belangrijk om hem te verrassen met een mooi cadeau, wat hij voor altijd kan koesteren. Want daar is Vaderdag toch voor? Om hem eens goed te bedanken, omdat hij er altijd voor je is. Ook papa mag namelijk weleens in het zonnetje gezet worden. Maar wat is nou leuk om te geven? Een mooie tekening, een sprankelend sieraad of gewoon een ontbijtje op bed? Natuurlijk zal elke papa met al deze dingen blij en verrast zijn.